Urmărește CSM Focșani 2007

Karate – opt sportivi de la CSM Focşani 2007 – la mondialele din Serbia!

  • Andreea Arginteanu, Bogdan Alpreotesei, George Dochioiu, Dragoş Pantazică şi Mihai DSCN1407Ciobanu, la Campionatul Mondial şi Dorian Hîrcan, Laurenţiu Nemuţ şi Andrei Sfetcu, la Cupa Mondială.

La întrecerile mondiale de karate care vor avea loc în Serbia, la Novi Sad, în perioada 10-14 octombrie, vor concura şi opt sportivi de la la Clubului Sportiv Munnicipal Focşani 2007. În urma ultimei competiţii de selecţie care a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute la Bucureşti, au fost incluşi în loturile României, pentru Campionatul Mondial, Andreea Arginteanu – la kata şi kumite, juniori, Bogdan Alpreotesei – la kumite şi rezervă la kata, juniori, George Dochioiu – la kata şi kumite, juniori, Dragoş Pantazică – la kata şi kumite, cadeţi şi Mihai Ciobanu – la kumite, juniori. La Cupa Mondială vor intra în concurs Dorian Hîrcan – la kumite, Laurenţiu Nemuţ – la kumite, ambii juniori şi Andrei Sfetcu – la kata şi kumite cadeţi.

Sensei Daniel Fusaru, antrenorul sportivilor de la CSM Focşani 2007 a spus că, funcţie de rezultatele din probele individuale, vor fi alcătuite şi formulele pentru întrecerea pe echipe. Este mai mult decât posibil ca elevii săi să participe şi la întrecerile pe echipe naţionale.

Înaintea concursului de selecţie, sensei Daniel Fusaru şi-a dus elevii pe stadionul Naţional unde au susţinut echipa României în partida contra Ungariei! A fost, după cum se vede, de bun augur şi pentru ei şi pentru naţionala de fotbal!

 

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn