CSM Focșani 2007

Urmărește CSM Focșani 2007               

Karate – 21 medalii pentru CSM Focşani 2007 la Shoto Cup JKA!

DSCN7972Sensei Daniel Fusaru şi sportivii pe care îi pregăteşte la CSMKaratisti la Brasov, 28 martie 2015 Focşani 2007 au reuşit performanţa de a obţine nu mai puţin de 21 de medalii la tradiţionala intrecere Shoto Cup JKA care a avut loc la Braşov, astăzi, 28 martie.

S-au clasat pe primul loc şi au primit medaliile de aur Bogdan Alpreotesei, la kumite, Dragoş Pantazică, la kata, Emanuel Borş, la kata, Teodor Georgescu, la kumite şi Andrei Ungureanu, la kumite.

Pe locul al doilea au încheiat întrecerea şi au primit medaliile de argint echipa de juniori alcătuită din Dragoş Pantazică, Bogdan Alpreotesei şi George Dochioiu, la kata, Laurenţiu Nemuţ, la kumite, Teodor Georgescu, la kata şi Rafaele Udrea, la kata.

Medalii de bronz pentru locul al treilea au primit Dragoş Pantazică, la kumite, George Dochioiu, la kata şi kumite, Emilian Borş, la kumite, Daniel Mihai, la kata şi kumite, Alexandru Racoviţă, la kata şi kumite, Marius Ştefănescu, la kumite, Rafaele Udrea, la kumite şi George Popa, la kata şi kumite.

La Shoto Cup JKA a participat şi multipla campioană  Andreea Arginteanu, însă nu ca sportiv, ci ca arbitru!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter