CSM Focșani 2007

Urmărește CSM Focșani 2007               

Judo U 21 – Laris Borș, campion al României!

Laris Borș, sportivul CSM 2007 LPS Focșani, cel care își adjudecase cu o săptămână mai devreme titlul de campion național la 60 kg. seniori a câștigat medalia de aur și titlul de campion al României la 60 kg. și la Campionatul național U 21 ale cărui întreceri au avut loc în Sala Polivalentă din Focșani în perioada 29-31 martie. În finală, Laris, imperturbabil și stăpân pe calitățile sale, foarte valoros, nu a lăsat loc nici unei breșe în prestația sa. Susținut în meciul pentru aur de toți spectatorii, care i-au scandat numele, Laris Borș a câștigat finala cu Orban Lehel, cel în față căruia pierduse o singură dată, în finala pe echipe de anul trecut. De această dată, Laris a condus partida și a câștigat în apaluzele susținătorilor săi.
Colegul său de club, Bogdan Drîmbă a fost foarte aproape de aur la 55 kg., dar atacul inițiat de el în finală, și care părea a fi decisiv, a fost întors de adversar care a câștigat. Bogdan a obținut medalia de argint și titlul de vicecampion al României la U 21.
Medalie de bronz pentru locul al treilea a obținut Răzvan Burdușel, la 66 kg., după un parcurs foarte bun!
Cei trei sportivi, care sunt sunt pregătiți de profesorii Iulian Surlă, Stănică Grosu și Marinel Palade, vor concura, împreună cu Mircea Tomescu, de la CSS Focșani, la etapa de Cupa Europeană de la Lignano, în Italia, în zilele de 7 și 8 aprilie.
Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter