Urmărește CSM Focșani 2007

Judo: Turneul Internațional de Judo ,,Memorialul Aurel Cîmpeanu”/ ediția a XX-a

JUDO 🥋🥋
🔴 Turneul Internațional de Judo ,,Memorialul Aurel Cîmpeanu”/ ediția a XX-a❗
ℹ️ La Sala Sporturilor ,,Alin Moldoveanu” din Focșani a avut loc în perioada 29 septembrie-1 octombrie unul dintre cele mai importante turnee de judo desfășurate de-a lungul timpului în România.
✅ Invitatul special al acestui eveniment sportiv a fost japonezul Yoshiro Maruyama, dublu campion mondial în 2019 și 2021 (cat. 66 kg), campion continental, care a organizat astăzi un stagiu internațional de pregătire pe tatami, la Focșani.
ℹ️ De asemenea, au fost prezenți invitați de marcă din lumea judo-ului românesc și mondial:
🔴 Alina Dumitru, campioana olimpică de la Beijing 2008, multiplă campioană europeană și medaliată cu bronz la mondiale;
🔴 Focșăneanul Adrian Croitoru, unul dintre cei mai mari judoka pe care i-a avut și îi are România, multiplu medaliat la campionate europene și mondiale, actualul director tehnic și antrenor coordonator al lotului național de judo al Marocului;
🔴 Jay Shimizu, judoka din USA (cat. 66 kg)
🔴 Andrei Golban, președintele Federației de Judo din Republica Moldova
🔴 Au fost prezenți și judoka de la CSM Focșani 2007, Asley Gonzalez și Vlad Vișan, campionul olimpic la tir, focșăneanul Alin Moldoveanu etc.
✅ Cu această ocazie, ieri au fost organizate un turneu internațional de judo pentru băieți și fete (U18 și U16) și un puternic turneu Open masculin pentru seniori.
Au fost invitați sportivi de la cluburi cu tradiție în judo din România, Republica Moldova, Bulgaria, Ungaria, Serbia, Bosnia Herțegovina, Italia, Franța, Maroc și Japonia.
🥋🥋 Openul de la Focșani a fost câștigat de judoka Mircea Croitoru (CSM Bacău), care l-a învins în finală pe Vlăduț Simionescu (CS Politehnica Iași).
👏👏 Felicitări organizatorilor pentru acest spectacol sportiv de excepție ‼️
Felicitări tuturor celor prezenți la acest eveniment sportiv, care au contribuit din plin la reușita turneului organizat la Focșani❗
🥋🥋 Scopul declarat al organizatorilor a constat în a-i determina pe tineri să aleagă sportul și implicit un mod de viață sănătos, în detrimentul multiplelor tentații ale zilelor de astăzi.
🥋 Turneul Internațional de Judo de la Focșani a fost organizat de Asociația de Securitate, un proiect finanțat cu sprijinul Consiliului Județean Vrancea, în colaborare cu Asociația Județeană de Judo Vrancea, CSM Focșani 2007, LPS Focșani, CS Unirea Focșani, CSS Focșani.
Baftă în continuare❗🍀🙏💪
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn