Urmărește CSM Focșani 2007

Jucătorii legitimați la CSM Focșani 2007, centrul Alexandru Golea și portarul Nikolas Vișan, au participat cu Naționala României la două meciuri de pregătire cu Polonia !

🤾 HANDBAL TINERET
✅🇹🇩 Jucătorii legitimați la CSM Focșani 2007, centrul Alexandru Golea și portarul Nikolas Vișan, au participat cu Naționala României la două meciuri de pregătire cu Polonia‼️
🤍💙 Alexandru Golea și Nikolas Vișan au făcut parte din Naționala de tineret a României, care a efectuat un stagiu de pregătire la Timișoara în perioada 10-16 martie, încheiat cu două jocuri amicale în Polonia, în compania țării gazdă. 🇹🇩
ℹ️ În meciul de vineri, 15 martie, echipa României a pierdut cu scorul de 29-39, aceasta și din cauza oboselii acumulate, odată cu deplasarea în Polonia.
Cel de-al doilea joc s-a încheiat la egalitate, scor 30-30, iar în repriza secundă, cu Alexandru Golea coordonator de joc, Naționala de tineret a României a condus la un moment dat cu 4 goluri diferență.
România putea câștiga cea de-a doua partidă, dacă fructifica ultimul atac al jocului.
✅ Alexandru Golea a înscris un gol în primul meci și două în cel de-al doilea.
🇹🇩 Lotul Naționalei de tineret a României a fost format din:
Berghoffer, Podovei, VIȘAN – Voica, Zarițchi, Oancea, Noțigan, Radu, Focșăneanu, Ștefan, Pințoiu, Grigore, GOLEA, Niculaie, Gheorghe, Murtaza, Toma.
Antrenori: Adrian Petrea și Ionuț Pușcașu
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn