Urmărește CSM Focșani 2007

Handbaliștii seniori au început pregătirea pentru viitorul sezon competițional!

Handbaliștii focșăneni de Ligă Națională s-au reîntâlnit după vacanță luni, 16 iulie, la stadionul Milcovul. Timp de 10-12 zile, sub comanda reputatului specialist în pregătire fizică, prof. univ. dr. Alexandru Acsinte, handbaliștii Focșaniului vor lucra specific pentru intrarea în parametrii fizici necesari pentru a face față meciurilor de pregătire, dar și campionatului care va începe la 5 septembrie și se va încheia în mai 2018, cu cuvenita pauză de iarnă.
Echipa de handbal se va antrena pe Milcovul, dar și în Sala Polivalentă și în sala de forță zilnic, alternativ. Profesorul Acsinte mi-a spus că va lucra cu handbaliștii pentru acumularea rezistenței specifice, agilitate, forță explozivă, exerciții polimetrice. Vor fi și antrenamente pentru îmbunătățirea stabilității articulațiilor, la nivelul gleznei, genunchilor și șoldurilor.
Lotul care s-a reunit la stadionul Milcovul a fost alcătuit din portarii – Cloșcă, Marocico, Tevzadze și jucătorii de câmp Ragea, Gramatic, Rotaru, Hagiu, Moisă, Popovici, Miroiu, Popa, Țuțu, Mocanu, Rață, Hrimiuc, Eros, Pătru, Sladic, Năstăsie, ca și juniorul Marian Bouroș, de la LPS Focșani.
Antrenorii Sandu Iacob – principal și Bogdan Voica – secund, care sunt și antrenorii Naționalei de Tineret, se vor alătura echipei după încheierea Campionatului European din Slovenia unde formația României va evolua începând cu 18 iulie până la 29 iulie. Directorul tehnic al echipelor de handbal ale clubului, profesorul Viorel Ciubotaru, va veni, de asemenea, la pregătirile echipei după întoarcerea din concediu, în această săptămână.
Fotografia postată de CSM Focșani 2007 oficial.
Fotografia postată de CSM Focșani 2007 oficial.
Fotografia postată de CSM Focșani 2007 oficial.
Fotografia postată de CSM Focșani 2007 oficial.
+4
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn