CSM Focșani 2007

Urmărește CSM Focșani 2007               

Handbal – Turneu la Ploieşti, cu CSM Focşani 2007!

DSCN2236Vor participa CSM Ploieşti, CSU Danubius Galaţi, CSM Focşani 2007

Handbaliştii focşăneni continuă pregătirile pentru viitoare ediţie deDSCN2240 campionat când vor lua contactul cu nivelul de vârf al handbalului din România. Antrenamentele au loc zilnic – dimineaţa, la stadionul Milcovul şi în Sala Polivalentă, seara, în Sala Polivalentă. Profesorul Viorel Ciubotaru are la dispoziţie întregul lot, mai puţin Petrică Vasilache, recent operat la genunchiul stâng, şi Andrei Voinea, care se va alătura echipei vineri, după revenirea de la Campionatul Mondial din Brazilia. La DSCN2237sfârşitul săptămânii trecute, CSM Focşani 2007 a jucat la Suceava, cu CSU, două partide, diputate pe parcursul a câte trei reprize. În prima întâlnire, vineri, după 60 de două reprize, scorul a fost de 27-25, pentru focşăneni iar după a treia repriză, a fost 33-33. Sâmbătă, după 60 de minute scorul a fost 21-16 pentru suceveni, iar după încă o repriză, a fost 27-24. Antrenorul Viorel Ciubotaru a spus că nu l-a interesat scorul, ci a dorit să-şi testeze toţi jucătorii şi să lucreze scheme de joc pentru punerea în valoare la nivlul cel mai bun a calităţilor acestora.

Vineri şi sâmbătă, CSM Focşani 2007 va juca la Ploieşti, într-un turneu de pregătire la care mai participă CSM Ploieşti şi CSU Danubius Galaţi. Pentru vineri, de la ora 13,00, este programat jocul cu gălăţenii, iar pentru sâmbătă, de la ora 11,30, cu ploieştenii.

În imagini, aspecte de la antrenamentul de luni seara, când profesorul Viorel Ciubotaru a introdus în mnomente de… fotbal!

 

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter