Urmărește CSM Focșani 2007

Handbal – Trei amicale într-o săptămână pentru CSM Focşani 2007!

DSCN7262Luni, 2 februarie, la Buzău, cu CS HC 2012, joi, 5 februarie, de laDSCN7261 ora 18,00 şi vineri, 6 februarie, de la ora 11,00, cu HCM Sighişoara

Handbaliştii seniori ai Focşaniului se află în plină perioadă de pregătiri pentru returul campionatului. După zilele de început de an în care au fost în cantonament la Cacica, judeţul Suceava, unde au lucrat pentru acumulări fizice, dar şi cu mingea, în salină, jucătorii pregătiţi de profesorul Viorel Ciubotaru au continuat antrenamentele în Sala Polivalentă. Lotului care a terminat turul campionatului i s-a alăturat Teofil Iordache (foto, singur), un fost valoros handbalist focşănean, revenit în activitate după o mai lungă DSCN7267întrerupere şi de la care antrenorul CSM Focşani 2007 aşteaptă să ajute consistent echipa în perioada următoare. Va reveni şi Ionuţ Gheorghe, după un stagiu de pregătire pentru o carieră militară.

Pentru verificarea stadiului de pregătire la care au ajuns elevii săi, a partiturii şi formulelor de joc celor mai eficiente, profesorul Viorel Ciubotaru a stabilit ca săptămâna viitoare CSM Focşani 2007 să dispute trei jocuri amicale: luni, 2 februarie, în deplasare, la CS HC Buzău, iar joia viitoare, de la ora 18,00 şi vineri, de la ora 11,00, în Sala Polivalentă, cu HCM Sighişoara.

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn