CSM Focșani 2007

Urmărește CSM Focșani 2007               

Handbal – test util pentru focşăneni!

DSCN2850CSM Focşani 2007 – HC Buzău 2012 28-21 (11-11)
Formaţii
CSM Focşani 2007: Cloşcă, Rusu, Ungureanu – Tănase – 4 goluri, Alexandru – 2, Rotaru – 2, Năstăsie – 3, Vasilache, Gheorghe – 2, Neaţă – 2, Smeu – 2, Grămătic, Nelu – 5, Popa – 6, Mocanu.
HC Buzău 2012: Manole, Vasilescu, Burlacu, Sîrbu, Mircescu, Ionescu, Cârstea, Chircă, Păunescu, Stoichiţă, Marin, Tudorache, Spînu, Carpiuc.

Formaţiile de handbal de divizie A din Focşani şi Buzău, colege de serie, s-au întâlnit, miercuri seara, într-o partidă de verificare, în Sala Polivalentă. CSM Focşani 2007 are un lot uşor remaniat faţă de finalul campionatului trecut: au plecat spre o carieră militară George Necoară şi George Bălan, nu mai este în lot nici Constantin, a revenit la echipă Ionuţ Cloşcă şi au venit Valentin Mocanu, care a terminat junioratul la LPS Focşani şi Alexandru Ştefan, de la Adjud. Şi la HC Buzău 2012 au venit în intersezon patru jucători de bună calitate. Desfăşurarea întâlnirii amicale avea să pună în evidenţă prestaţiile noului portar al Buzăului ca şi pe cele ale lui Cloşcă, în poarta Focşaniului, dar şi nivelul pregătirii făcute în vederea viitoarei ediţii de campionat. Dacă la gazde era de aşteptat o evoluţie bună, aşa cum şi-au obişnuit susţinătorii elevii profesorului Viorel Ciubotaru, oaspeţii au oferit o plăcută surpriză spectatorilor printr-un joc agresiv, dar în limitele regulamentului, cu combinaţii spectaculoase, finalizate cu şuturi la poartă şi 21 de goluri. Focşănenii au avut momente în care şi-au desfiinţat adversarii, dar şi perioade în care le-a secat inspiraţia în atac, iar apărarea s-a şubrezit serios. Meciul a început cu un sec 6-0 pentru gazde, apoi, 8-2, pentru ca, până la pauză, tot avansul să se topească: 11-11! Începutul părţii a doua a întâlnii i-a adus pe oaspeţi în avantaj, până la 17-18, după care focşănenii s-au desprins la 28-21 până la final.

A fost un joc tipic de pregătire în care antrenorii au folosit toţi jucătorii pe care i-au avut la dispoziţie, iar fluctuaţiile de scor se explică şi prin schimbările făcute în componenţa echipelor. Profesorul Viorel Ciubotaru s-a declarat mulţumit de jocul CSM Focşani 2007, însă ştie care sunt, încă, punctele slabe şi ce mai trebuie făcut pentru ca la debutul campionatului echipa să fie în bună formă de concurs.

Facebook
WhatsApp
Twitter