Urmărește CSM Focșani 2007

Handbal – Program dens de amicale pentru CSM Focşani 2007

DSCN4777Vineri, de la ora 18,45 şi sâmbătă, de la ora 10,45 jocuri de pregătire cu CSU Suceava

Reveniţi, miercuri seara, din cantonamentul de la Râşnov, handbaliştii focşăneni vor avea un program de patru jocuri de pregătire în două săptămâni. Primele partide se vor disputa vineri, 15 ianuarie, de la ora 18,45, şi sâmbătă,16 ianuarie, de la ora 10,30, în Sala Polivalentă, partenerii de întrecere ai gazdelor fiind sucevenii de la CSU. Săptămâna viitoare, miercuri, 20 ianuarie, CSM Focşani va juca în deplasare cu HC Vaslui pentru ca vineri, 22 ianuarie, să întâlniească acasă pe CSU Danubius Galaţi.

Prima partidă de pregătire a anului pentru CSM Focşani 2007 a fost marţi, la Făgăraş, în timpul cantonemantului montan, în compania formaţiei locale CSM, liderul seriei B a Diviziei A. Oaspeţii s-au impus cu 31-25 (15-13), la finalul a două reprize a câte 30 de minute, iar la finalul a încă 20 de minute de joc scorul a fost 44-33.

Profesorul Viorel Ciubotaru are la dispoziţie întregul lot cu care a încheiat returul. Nu vor putea evolua în perioada următoare Attila Eros, operat recent la spate şi Petrică Vasilache, care este în refacere după operaţia la genunchi.

Până la reluarea campionatului, la 4 februarie, când CSM Focşani 2007 va avea partida din deplasare de la Steaua Bucureşti, mai pot avea loc alte jocuri de pregătire.

Sponsor principal                                                      Sponsori

ravenol-logo-roWohl Fabrica ferestrelorUrsus Cooler - 3logologo-carrefour

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn