Urmărește CSM Focșani 2007

HANDBAL MASCULIN/ Liga Națională: CSM Focșani 2007-CS Universitatea Cluj: 25-22 (14-12).

HANDBAL MASCULIN/ Liga Națională, etapa a 25-a (penultima a sezonului) 🤾🇹🇩
✅ CSM Focșani 2007 🆚 CS Universitatea Cluj: 25-22 (14-12)
🔴 Meciul de handbal a avut loc astăzi, de la ora 17.30, în Sala Sporturilor ,,Alin Moldoveanu” din Focșani.
🤍💙 CSM Focșani 2007 ⬇️⬇️
Marocico, Cloșcă, Bucătaru – Rață-4 goluri, Pavlov, Golea, Miroiu (cpt.)-3, Trkulja, Toboșaru, Mocanu, Marijanac-2, Lazoreac, Roșu-3, Eros, Simsar-10, Makrishin-3.
Staff tehnic: Dalibor Cutura, Viorel Ciubotaru, Marko Isakovic, Ionuț Vasile
De la noi au lipsit: Marius Ragea, Tiberiu Popovici, Nikola Crnoglavac.
Felicitări formației noastre pentru victoria obținută în ultimul meci din acest sezon pe teren propriu‼️💪👏
Mulțumim publicului pentru susținere pe parcursul acestui sezon competițional❗👏
Mulțumim tuturor celor care sunt alături de această echipă❗
✅ Etapa viitoare (a 26-a/ ultima) vom juca duminică, 19 mai, în deplasare cu CSU din Suceava.
✅ Până atunci, miercuri, 1 mai, formația noastră va juca partida din sferturile de finală ale Cupei României, în deplasare cu CS Minaur Baia Mare (Sala Sporturilor ,,Lascăr Pană”).
🤍💙 CSM Focșani 2007 ocupă locul 9 în clasamentul Ligii Zimbrilor, cu 26 de puncte, înaintea jocului din ultima etapă de la Suceava.
🔴 Antrenorul principal al echipei noastre, Dalibor Cutura:
,,O victorie așteptată de mult timp. N-a fost cel mai frumos handbal pe care l-am văzut, dar a fost foarte greu pentru băieți și pentru mine să pregătim meciul mental, au fost mulți nervi.
Știam că suntem o echipă mai bună decât Cluj și am luptat până la capăt. A fost foarte strâns rezultatul, dar am reușit o victorie și asta e cel mai important.
Acum avem timp să ne odihnim puțin, iar miercuri avem meciul din Cupa României cu Baia Mare, apoi pe 19 mai în deplasare cu Suceava, ultima partidă din campionat.
Poate că este cel mai greu sezon de când sunt eu aici. Este foarte greu să muncești când ai eșec după eșec, ghinioane, accidentări. Prima parte a sezonului am mers bine, am stat unde trebuie, apoi nu a mai fost la fel de bine, dar important este că băieții nu s-au predat, au luptat în fiecare meci. Poate că nu a ieșit cel mai bun sezon pe care ni l-am dorit, dar important este că rămânem în Liga Zimbrilor, am scăpat și de baraj, pentru că Timișoara a pierdut meciul de la CSM București.
Matematic, suntem și la anul în Liga Națională și asta e cel mai important. Acum poți analiza ce a fost bine și ce nu, dar asta este o analiză mult mai profundă.”
🔴 Antrenorul formației clujene, Carmen Amariei, fostă componentă a echipei naționale de handbal feminin a României, dublă câștigătoare a Ligii Campionilor, a fost premiată la începutul meciului de astăzi de Asociația Județeană de Handbal Vrancea pentru merite deosebite aduse handbalului românesc.
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn