Urmărește CSM Focșani 2007

Handbal, Liga Naţională – Splendidă victorie a gazdelor!

DSCN3797CSM Focşani 2007 – CSM Ploieşti 27-25 (14-10)

Formaţii

CSM Focşani 2007: Marocico, Rusu, Cloşcă – Ragea, Cadar – 2 goluri, Gramatic, Rotaru – 1, Nelu, Gheorghe, Smeu – 4, Popa – 5, Neaţă – 1, Voinea, Mocanu, Miroiu – 7, Năstăsie – 7.

CSM Ploieşti: Zamfir, Hoinaru – 1, Botezatu, Turcu – 6 goluri, Alexandru Farcaş, Dragnea – 4, Răzvan Farcaş – 1, Antonaru, Stăncioiu – 2, Tărîţă – 4, Telepnev – 3, Rasic – 1, Szopka, Khaled, Capotă – 3.

CSM Focşani 2007 şi CSM Ploieşti au oferit duminică, de la ora 18,30,DSCN3755 DSCN3795în Sala Polivalentă, publicului care a umplut Sala Polivalentă din Focşani o frumoasă partidă de handbal! Admirabilii spectatori focşăneni au avut nu doar bucuria unui spectacol sportiv de calitate, ci şi pe aceea, mult mai mare, de a-şi vedea favoriţii terminând câştigători! A fost o splendidă victorie, aşteptată de ei cu răbdare şi încredere în frumoasă echipă a Focşaniului şi care era anunţată de superba dăruire cu care aceastaDSCN3730 şi-a apărat şansele în meciurile de până acum şi de creşterea evidentă a forţei sale de joc, de la o etapă la alta!

Ploieştenii veneau la Focşani după ce bătuseră, miercuri, campioana la zi a României, Minaur Baia Mare. Aveau, deci, un moral foarte bun, alimentat şi de victoriile pe care le obţinuseră până acum în toate întâlnirile, oficiale şi DSCN3791amicale avute cu handbaliştii focşăneni. Nu a fost suficient, însă, pentru ca duminică seara să scoată vreun punct în meciul cu CSM 2007, care a condus aproape tot timpul, tabela de scor indicând cel mai bineDSCN3722  pentru oaspeţi egalitate la 1, 3, 4, 5, 6 şi 19! În restul timpului de joc, avansul gazdelor a fost de la unul, la şase puncte! La pauză era 15-10, după ce fusese 15-9! A fost un moment de cumpănă al partidei, când, în repriza a doua, oaspeţii au recuperat până la 19-18, arbitrii le-au lăsat pe gazde în patru oameni de câmp, şi s-a făcut egalitate. Dar Robert Popa şi-a readus echipa în avantaj, publicul a erupt, a dat adrenalină sistemului focşănean care s-a resetat şi a sprintat spre primele trei puncte din Liga Naţională. Trei puncte pentru istoria DSCN3756handbalului focşănean, aflat la prima sa experienţă la acest nivel competiţional!

DSCN3763Victoria de duminică seara este a întregii echipe, începând cu profesorul Viorel Ciubotaru, antrenorul care a crezut în proiectul său de construire a unei formaţii de Ligă Naţională la Focşani, continuînd cu toţi jucătorii înscrişi pe foia a arbitraj şi încheind cu toţi cei care se ocupă într-un fel sau altul de echipă. Câteva remarci speciale se cuvin, totuşi, pentru Emilian Marocico, strălucitor în poartă meciul cu Ploieştiul şi adevărat căpitan de echipă, şi nou venitului Mihai Miroiu, extrema care a avut un debut cu totul fulminant, a jucat pe tot frontul de atac, a fost golgeter alături de Robert Năstăsie, s-a apărat ireproşabil şi a arătat că s-a integrat foarte bine în mecanismul pus la punct de profesorul Viorel Ciubotaru.

DSCN3686În etapa următoare, miercuri, 7 octombrie, de la ora 18,00, CSM Focşani 2007 va juca în deplasare, la Minaur Baia Mare.

Organizatorii jocului au oferit publicului o frumosă surpriză: Şcoala de dans ELITE a prezentat înaintea jocului şi în pauză două reprize de armonie, graţie, frumuseţe.

Sponsor principal                                                            Sponsori

ravenol-logo-roWohl Fabrica ferestrelorUrsus Cooler - 3logologo-carrefour

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn