CSM Focșani 2007

Urmărește CSM Focșani 2007               

Handbal, Liga Naţională – Politehnica Timişoara – CSM Focşani 2007 31-26 (16-12)

Handbal la Timişoara, 20 septembrie 2015, 6Formaţia CSM Focşani 2007: Cloşcă, Marocico, Ungureanu – Ragea – 3, Cadar – 1, Gramatic, Rotaru – 2, Gheorghe, Smeu – 3, Popa – 4, Neaţă, Voinea – 1, Mocanu – 2, Iordache.V-14Ştefan, Năstăsie – 10.
CSM Focşani 2007 a făcut un joc bun sîmbătă seara, la Timişoara, în partida cu CSU Politehnica. A avut iniţiativa o bună perioadă, a şi condus cu 5-2, 8-7, scorul din minutul 20, au avut 24-27, în minutul 54. Iar la 29-26, când mai erau trei minute de joc şi orice era posibil, focşănenii au greşit în atac două pase din care au rezultat două goluri ale gazdelor pe contraatac şi plusul de experienţă al gazdelor a făcut, până la urmă, diferenţa. Rezultatul putea fi chiar în favoarea oaspeţilor, dacă nu ratau patru lovituri de la 7 metri şi dacă i-ar fi putut utiliza pe Neaţă, incomplet refăcut după o accidentare şi Eros, accidentat.
La conferinţa de presă de după meci, antrenorul tiumişorenilor, Pero Milosevici, şi-a exprimat „tot respectul pentru echipa din Focşani care a venit şi a jucat handbal până în ultimul moment, … care nu are nişte jucători de elită, Handbal la Timişoiara, 20 septembrie 2015, 5dar care joacă şi luptă!”
Profesorul Viorel Ciubotaru, la aceeaşi conferinţă de presă: „Cred că meritam măcar un egal la cum s-a jucat, dar ăsta e sportul! În acest tur încercăm să ne acomodăm cu aerul tare al primei ligi, băieţii să-şi dea seama că pot mai mult, chiar dacă mulţi dintre ei au jucat doar în liga a doua. Şi, cu o gândire pozitivă, cu două-trei plombe, dacă reuşim, în iarnă, să arătăm din ce în ce mai bine!”
În etapa viitoare, programată pentru duminică, 27 septembrie, CSM Focşani 2007 va juca acasă, cu CSM Ploieşti.
Foto, site-ul Sport TIM.ro
Sponsor principal                                         Sponsori
ravenol-logo-roWohl Fabrica ferestrelorUrsus Cooler - 3logologo-carrefour
 
Facebook
WhatsApp
Twitter