CSM Focșani 2007

Urmărește CSM Focșani 2007               

Handbal, Liga Naţională – Joc bun înaintea meciului cu liderul Ligii Naţionale!

DSCN4784CS HD Adrian Petrea Reşiţa – CSM Focşani 2007 31-27 (15-12)

Formaţia CSM Focşani 2007: Marocico, Cloşcă, Ungureanu – Ragea – 2, Rotaru – 2, Nelu – 6, Miroiu – 5, Smeu – 1, Voinea – 1, Mocanu – 1, Ştefan – 3, Eros – 4, Năstăsie – 2. Au fost prezenţi la teren, dar nu au jucat fiind incomplet refăcuţi în urma unor accidentări, Popa şi Neaţă.

CSM Focşani 2007 a făcut un joc bun, în această seară, la Reşiţa în faţa echipei de care a fost întrecută, în tur, în Sala Polivalentă, la şapte puncte diferenţă şi care a terminat turul campionatului Ligii I pe loc de play-off, CS HD Adrian Petrea Reşiţa. Elevii profesorului Viorel Ciubotaru au încheiat prima parte a meciului cu un pasiv de trei goluri, pentru ca, le reluare, fiecare fomaţie să marcheze câte o dată. După 16-13, a urmat o cădere a oaspeţilor ce avea să se dovedească decisivă în stabilirea rezultatului final. Reşiţenii au înscris de şapte ori şi au primit un singur gol, scorul ajungând la 23-14! În ultima parte a întâlnirii focşănenii au fost mai productivi, chiar dacă au ratat de două ori din lovituri de penalitate şi au avut de două ori superioritate numerică. Au marcat de 13 ori faţă de cele opt reuşite ale gazdelor, însă a fost insuficient pentru un rezultat favorabil, în condiţiile unui arbitraj care i-a dezavantajat! Remarcabilă a fost, totuşi, prestaţia pe ansamblu a CSM Focşani 2007, după ce, în ultimele două etape pierduse la diferenţa mari, ca urmare a unui joc inconsistent în repriza a doua.

Rezultatul de la Timişoara prefaţează meciul de miercuri, 2 decembrie, când CSM Focşani va întâlni Sala Polivalentă, de la ora 18,30, liderul Ligii I, Dinamo Bucureşti proaspăt promovată în grupele EHF.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter