Urmărește CSM Focșani 2007

Handbal, Liga Naţională – Gazdele au ratat şansa unui rezultat bun!

DSCN7437CSM Focşani 2007 – ACS Energia Tîrgu Jiu 25-29 (10-14)

Publicul, admirabil, ca de fiecare dată, şi-a susţinut favoriţii peDSCN7427 toată durata partidei!

Formaţia CSM Focşani 2007: Marocico, Cloşcă, Rusu – Cadar, Gramatic – 2, Rotaru – 3, Nelu, Ragea – 1, Miroiu – 8, Gheorghe, Popa – 1, Neaţă – 1, Voinea, Mocanu – 2, Eros – 5, Năstăsie – 2.

DSCN7452Partida de vineri seara, din Sala Polivalentă, dintre două formaţii care aveau mare nevoie de puncte, a început bine pentru gazde care, după ce erau conduse cu 2-0 în minutul 3,46, au recuperaDSCN7442t repede şi, în minutul 13,00 aveau un avans de trei goluri – 8-5. Şi-ar fi putut mări avantajul, dar au ratat câteva situaţii favorabile iar gorjenii, cu plusul da valoare, de experienţă competiţională, cu talie şi gabarit net superioare, au DSCN7458revenit şi, până la pauză, au marcat de nouă ori, primind doar două goluri. Scor după 30 de minute: 10-14. Energia şi-a continuat seria de reuşite şi în repriza a doua, în minutul 50 având un plus de 11 goluri! Din acel moment, focşănenii au găsit, cumva, modalitatea de a-i bloca pe atacanţii adverşi, ca şi drumul spre gol, au înscris de 10 ori până la final, dar nu au reuşit să se apropie decât până la 4 goluri. Elevii profesorului Viorel Ciubotaru au pierdut, până la urmă, pe mâna lor, pentru că, la 8-5 au părut, parcă, speriaţi că ar putea scoate un scor bun cu un adversar cu valoarea Energiei! Nu s-au mai apărat decât aproximativ, au ratat exasperant, este adevărat având în faţă un portar în mare formă – Bucătaru.

CSM Focşani 2007 a pierdut trei puncte care ar fi fost de aur în play-off, însă este de aşteptat ca jucătorii săi să fi înţeles că gorjenii sunt de bătut în viitorul joc dintre cele două formaţii, din play-off, din Sala Polivalentă.

Liga Naţională intră într-o pauză de trei săptămâni, după care CSM Focşani 2007 va juca în play-off-ul care va decide cine va rămâne şi cine va pleca de pe prima scenă handbalistică a ţării.

Sponsor principal                                                        Sponsori

ravenol-logo-ro  Wohl Fabrica ferestrelorUrsus Cooler - 3logo-carrefourSigla VOG System

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn