CSM Focșani 2007

Urmărește CSM Focșani 2007               

Handbal, Liga Naţională – CSM Focşani 2007 – AHC Dunărea Călăraşi 23-35 (11-13)

CSM Focşani 2007: Marocico, Rusu, Cloşcă – Ragea, Cadar – 4, Gramatic – 1, Rotaru, Nelu – 1, DSCN4743Miroiu – 6, Gheorghe, Smeu – 1, Popa, Voinea, Mocanu, Eros – 10.

Antrenor, Viorel Ciubotaru

AHC Dunărea Călăraşi: Zakaciurin, Ignat, Nicolae, Gavriloaia, Şania, Mitrea, Yuzhbabenko, Erhan, Carali, Mateaş, Bulov, Kumogorodskyy.

Antrenor, Aihan Omer

CSM Focşani 2007 şi AHC Dunărea Călăraşi, au început într-un echilibru evident meciul lor de duminică, 15 noiembrie, ora 16,30, din Sala DSCN4763Polivalentă. Călăraşiul a venit la Focşani cu un lot impresionant ca nume, condus de pe bancă de antrenorul Naţionalei de seniori a României, Aihan Omer. Pentru Dunărea au jucat fostul mare internaţional Alin Şania, grupul de tineri internaţionali moldoveni cunoscuţi publicului focşănean de pe vremea când jucau la Bacău, ca şi alţi jucători foarte bine cotaţi în handbalul românesc. Focşaniul a răspuns cu formula sa clasică venită din Divizia A şi cu cei cinci handbalişti transferaţi în intersezon, jucători de bună calitate, însă cu o cotă sub cea a celor mai mulţi dintre adversari. Am făcut aceste precizări pentru a releva că echilibrul de început avea şanse să se rupă la un moment dat, atunci când rezistenţa gazdelor, pe fondul unui consum superior de energie pentru un acelaşi efect, avea să slăbească. Iar acest lucru s-a întâmplat după minutul 20, când, după 11-12, în minutul 22, focşănenii DSCN4773nu au mai înscris nici un gol până la pauză, deşi au avut mai multe situaţii favorabile! Suporterii focşăneni se aşteptau ca favoriţii lor să aibă obişnuita lor repriză a doua mai bună decât prima, însă pe măsura trecerii timpului eficienţa în joc a CSM Focşani 2007 a scăzut drastic şi oaspeţii s-au distanţat cu lejeritate profitând de ratările din atac ale advesarilor pe care le-au transformat în goluri uşoare pentru ei!

Antrenorul Aihan Omer este un specialist al apărării pe care construieşte jocul echipei. Un specialist al apărării este şi Viorel Ciubotaru. Diferenţa de eficacitate între filosofiile de joc ale celor două echipe a făcut-o, duminică seara, diferenţa de valoare dintre cele două loturi, în condiţiile în care jocul DSCN4777DSCN4782de echipă remarcabil de până acum al focşănenilor nu a mai funcţionat la parametrii cunoscuţi.

Poate că o anumită importanţă a avut şi prezenţa în Sala Polivalentă a unei formidabile galerii a Dunării Călăraşi care au redus la tăcere publicul focşănean, altădată mult mai aproape de echipă!

În etapa următoare, duminică, 22 noiembrie, CSM Focşani 2007 va juca în deplasare, cu ACS Energia Tîrgu Jiu.

DSCN4784DSCN4790DSCN4794

Facebook
WhatsApp
Twitter