CSM Focșani 2007

Urmărește CSM Focșani 2007               

Handbal, Liga Naţională – CS HC Adrian Petrea Reşiţa – CSM Focşani 2007

Handbal la Timişoara, 20 septembrie 2015, 6Meciul va avea loc la Timişoara, în Sala Constantin Jude, în prima etapă a returului Ligii Naţionale, dumnică, 29 noiembrie, de la ora 17,30

Handbaliştii focşăneni vor juca, în prima etapă a returului, în deplasare, în faţa unui adversar foarte puternic – CS HC Adrian Petrea Reşiţa. Meciul nu sa va disputa la Reşiţa, ci la Timişoara, în Sala Constantin Jude. Elevii profesorului Viorel Ciubotaru au avut o prestaţie foarte apreciată în aceeaşi sală, cu câteva etape în urmă, în partida cu Politehnica Timişoara, şi este de aşteptat să repete jocul de atunci. Va fi foarte dificil să obţină un rezultat care să le aducă măcar un punct, pentru că valoroasa formaţie bănăţeană a falsat în etapa trecută, când a fost învinsă acasă de Minaur Baia Mare şi a intrat zona din apropierea primului loc ce duce în play-out! Şi, în consecinţă, va juca pentru a câştiga, obiectiv pe care îl are şi CSM Focşani 2007!

Miercuri, 2 decembrie, de la ora 18,30, CSM Focşani 2007 va juca în Sala Polivalentă, cu Dinamo Bucureşti, în etapa a 2-a a returului Ligii Naţionale.

Facebook
WhatsApp
Twitter