Urmărește CSM Focșani 2007

Handbal juniori 3 – Focșănenii sunt în turneul semifinal!

  • CSM Focșani 2007 – CSS Tecuci 22-22 (11-11)

dsc_0082Formația CSM Focșani 2007: Silviu Vișan, Alexandru Muraru – 4, Vlad Ivan, Călin Ciubotaru, Luca Gogonea – 2, Robert Feraru – 4, Alexandru Golea – 4, Denis Bari – 1, Petru Andronic, Dennis Bogdan – 1, Radu Andronic – 3, Andrtei Popoiu, Răzvan Prundiș – 3, Georgian Ciocoiu, Alexandru Gheorghiță, Bogdan Dochioiu.
CSM Focșani 2007 și CSS Tecuci s-au întâlnit miercuri, în Sala Polivalentă, în penultima etapă a Campionatului Național al juniorilor 3. Partida s-a încheiat la egalitate, 22-22 (11-11) și pentru că în aceeași zi contracandidata la locul al treilea care asigura promovarea în locul al treilea CS OK Sport Onești  pierdut la mare diferență întâlnirea cu Știința Municipal Bacău, CSM Focșani 2007 a urcat în etapa următoare a competiției!
dsc_0092dsc_0101Partida dintre CSM Focșani 2007 și CSS Tecuci a fost foarte echilibrată, nici una dintre formații nereușind să se distanțeze la mai mult de două goluri. Ultimii care au avut un astfel de avans au fost focșănenii, însă accidentările principalului lor marcator, Robert Feraru și conducătorului de joc, Alexandru Golea le-au slăbit atacul și oaspeții au egalat. Scorul final a reflectat realitatea din teren, în care formația gazdă, aflată la primul an la juniori 3 a avut o prestație foarte bună în fața unei echipe mai mature – în al doilea an de juniori 3, și cu talie și forță superioare.
dsc_0066dsc_0097Promovarea în turneul semifinal este o veritabilă performanță pentru juniorii 3 ai CSM Focșani 2007 și a antrenorilor care au obținut maximum din ceea ce puteau obține în actuala ediție de campionat. Echipa de juniori a fost înființată pentru a fi pepinieră echipei de seniori într-o perspectivă rezonabilă. A fost inițiativa profesorului Viorel Ciubotaru ce se dovedește viabilă, echipa având în componență jucători  cu calitățile care să-i urce spre formația de handbal reprezentativă pentru Focșani!
 

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn