Urmărește CSM Focșani 2007

Handbal – În Cupă, ca şi în campionat!

CSM Focşani – Dinamo Bucureşti 33-46 (11-18)
Formaţii
DSCN5800CSM Focşani 2007:Marocico, Rusu, Ungureanu – Ragea – 1 gol,DSCN5826 Cadar – 6, Gramatic, Rotaru – 1, Nelu – 5, Miroiu – 7, Smeu – 1, Popa – 1, Voinea, Valentin Mocanu – 2, Eros – 4, Năstăsie – 4, Gheorghe – 1.

Dinamo Bucureşti: Makaria, Grigoraş, Irimuş, Mousavi, Ragot, Asoltanei, Mironescu, Şandru, Zulfic, Savenco, Vancea, Cîmpan, Băluţ, Marius Mocanu.

Dinamo Bucureşti, liderul la zi al Ligii Naţionale, a venit la Focşani, pentru meciul de cupă cu CSM Focşani 2007,DSCN5841 fără câţiva jucători foarte importanţi, DSCN5804care au evoluat în partida din campionat, din urmă cu două săptămâni, însă epilogul a fost acelaşi: oaspeţii au câştigat la o diferenţă consistentă. În acelaşi timp, profesorul Viorel Ciubotaru a început meciul cu jucători pe care i-a folosit mai puţin în ultima vreme în campionat. Focşănenii au avut un debut bun de meci, au condus cu 2-1, după care, însă, bucureştenii şi-au impus legea, conducând permanent, cu 2-3 goluri, pentru ca, la pauză să se intre cu 10-18, pe fondul căderii fizice a gazdelor. A fost o stare normală dacă avem în vedere că pentruDSCN5849 handbaliştii Focşaniului întâlnirea din această seară din Sala Polivalentă a fost a treia în şase zile, toate, cu adversari de valoare – Odorheiul, în deplasare, CSM Bucureşti şi, acum, Dinamo, acasă. DSCN5819Lipsa de prospeţime a gazdelor s-a făcut remarcată şi în partea a doua a întâlnirii, în care bucureştenii şi-au mărit avansul la 13 goluri. Totuşi, CSM Focşani a înscris de încă 22 de ori, ceea ce este cu totul remarcabil în faţa unei echipe de talia lui Dinamo Bucureşti.

Pentru handbaliştii focşăneni urmează o vacanţă pe care o binemerită dupăDSCN5842 un tur de campionat în care au dat tot ce au avut mai bun ca jucători! Primul joc din 2016 al CSM Focşani 2007 va fi joi, 4 februarie, în deplasare, cu Steaua Bucureşti.

Daruri de la handbalişti şi spectatori pentru copiii orfani!

DSCN5779Pentru copiii orfani din centrul din Focşani al Direcţiei pentru Protecţia Copilului, echipa de volei a făcut apel la spectatori, care au adus la meciul cu Dinamo jucării şi au donat o sumă de bani. Jucăriile colectate de jucători şi cele ce vor fi cumpărate cu banii donaţi vor fi oferite ca dar de sărbători, deDSCN5792 echipă, vineri dimineaţa

şi vor aduce, cu siguranţă, bucuria sărbătorilor şi pentru copii care nu au părinţi! Un gest emoţionant şi pilduitor în acelaşi timp făcut de tinerii handbalişti şi de spectatoriicare îi susţin meci de meci! Felicitări!

DSCN5793

Sponsor principal

ravenol-logo-ro

   Wohl Fabrica ferestrelorUrsus Cooler - 3logologo-carrefour

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn