Urmărește CSM Focșani 2007

Handbal – În Cupă, ca şi în campionat!

CSM Focşani – Dinamo Bucureşti 33-46 (11-18)
Formaţii
CSM Focşani 2007:Marocico, Rusu, Ungureanu – Ragea – 1 gol, Cadar – 6, Gramatic, Rotaru – 1, Nelu – 5, Miroiu – 7, Smeu – 1, Popa – 1, Voinea, Valentin Mocanu – 2, Eros – 4, Năstăsie – 4, Gheorghe – 1.

Dinamo Bucureşti:Makaria, Grigoraş, Irimuş, Mousavi, Ragot, Asoltanei, Mironescu, Şandru, Zalfic, Savenco, Vancea, Cîmpan, Băluiţ, Marius Mocanu.

Dinamo Bucureşti, liderul la zi al Ligii Naţionale, a venit la Focşani, pentru meciul de cupă cu CSM Focşani 2007, fără câţiva jucători foarte importanţi, care au evoluat în partida din campionat, din urmă cu două săptămâni, însă epilogul a fost acelaşi: oaspeţii au câştigat la o diferenţă consistentă. În acelaşi timp, profesorul Viorel Ciubotaru a început meciul cu jucători pe care i-a folosit mai puţin în ultima vreme în campionat. Focşănenii au avut un debut bun de meci, au condus cu 2-1, după care, însă, bucureştenii şi-au impus legea, conducând permanent, cu 2-3 goluri, pentru ca, la pauză să se intre cu 10-18, pe fondul căderii fizice a gazdelor. A fost o stare normală dacă avem în vedere că pentru handbaliştii Focşaniului întâlnirea din această seară din Sala Polivalentă a fost a treia în şase zile, toate, cu adversari de valoare – Odorheiul, în deplasare, CSM Bucureşti şi, acum, Dinamo, acasă. Lipsa de prospeţime a gazdelor s-a făcut remarcată şi în partea a doua a întâlnirii, în care bucureştenii şi-au mărit avansul la 13 goluri. Totuşi, CSM Focşani a înscris de încă 22 de ori, ceea ce este cu totul remarcabil în faţa unei echipe de talia lui Dinamo Bucureşti.

Pentru handbaliştii focşăneni urmează o vacanţă pe care o binemerită după un tur de campionat în care au dat tot ce au avut mai bun ca jucători! Primul joc din 2016 al CSM Focşani 2007 va fi joi, 4 februarie, în deplasare, cu Steaua Bucureşti.

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn