Urmărește CSM Focșani 2007

Handbal, DiviziaA – Admirabili, dar învinşi de arbitri!

DSCN0811DSCN0812CSM Focşani 2007 – CSM Călăraşi 26-28 (10-14)

Partida s-a disputat miercuri seara, în Sala Polivalentă.

CSM Focşani: Rusu, Ciubotaru – Sîsîeac, Vasilache, Rotaru – 10 goluri, Nelu – 3, Tănase, Gheorghe, Barbu – 2, Popa – 7, Neaţă – 1, Toia, Necoară – 3, Costache.

 CSM Călăraşi: Manole, Hoinaru, Nenitsa – 2, Savlovschi – 11, Matea – 6, , Lokodi, Şerban, Ruseanu, Libert, Perţea, Ferenţ, Cîrstea, Panait, Mocanu, Voinea.

 Handbaliştii focşăneni au jucat admirabil miercuri seara, dar au părăsit terenul de joc învinşi de o echipă foarte bună, susţinută într-o manieră grosieră de echipa de arbitri şi observatorul partidei. Călărăşenii aspiră la promovare, au un lot mult mai bun decât anul trecut, însă dacă se află pe locul al doilea după meciuri câştigate precum pe cel de la Focşani, înseamnă că nu merită mai mult decât divizia A! Partida de miercuri seara a început în echilibru, pe fondul unei prestaţii excepţionale a lui Rusu în poarta gazdelor, însă până la pauză oaspeţii au luat un avans de 4 goluri, cu ajutorul arbitrilor care au luat câteva decizii neregulamentare împotriva focşănenilor. Începutul reprizei a doua le-a aparţinut elevilor profesorului Viorel Ciubotaru care au remontat gol după gol handicapul de la finalul primei părţi a meciului şi, până în minutul 50, au luat un avantaj de 3 goluri! A fost o perioadă de joc superb al focşănenilor, cu apărare impenetrabilă şi finalizare impresionantă. Neaţă şi colegii săi au dat cu adevărat proba valorii pe care au trecut-o cu brio. Se prefigura victoria Focşaniului, ceea ce nu părea de permis de către arbitri, pilotaţi de observatorul meciului care a părut parte a arbitrajului. Arbitrii au dictat aiurea eliminarea conducătorului de joc al CSM Focşani 2007, Neaţă, iar când acesta a revenit în teren, a fost trimis pe bancă, complet nejustificat, principalul marcator al gazdelor Rotaru. Rămaşi timp de 4 minute cu un om în minus, focşănenii au primit patru goluri consecutive, după care oaspeţii au fost menţinuţi la cel puţin un gol în faţa gazdelor.

Sâmbătă, CSM Focşani 2007 va juca la Vaslui cu HC, o altă candidată la promovare.

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn