Urmărește CSM Focșani 2007

Handbal, Divizia A – Rezultat nedrept cu focşănenii!

DSCN5523CSM Focşani 2007 – Politehnica Ştiinţa Miroslava Iaşi 28-29 (14-16)

Formaţii

CSM Focşani 2007: Rusu, Ungureanu – Necoară – 2 goluri, Sîsîeac – 1, Gramatic – 1, Constantin, Maftei, Nelu – 4, Tănase – 2, Gheorghe, Stoian, Popa – 4, Neaţă – 2, Smeu – 7, Bălan, Năstăsie – 5.

Politehnica Ştiinţa Miroslava Iaşi: Mitrofan, Vulpe – 8, Negru – 5, Dil – 6, Caciuc – 7, Matei – Toma, Folescu – 1, Sabău, Torică, Czari – 1, Ciocoiu DSCN5531– 1.

CSM Focşani şi Politehnica Ştiinţa Miroslava Iaşi, vecine de clasament şi despărţite de doar două puncte, au făcut, astăzi, în Sala Polivalentă, o partidă echilibrată, spectaculoasă, cu rasturnări de scor şi al cărei vedict a fost dat cu 20 de secunde înainte de final. Atunci, la egal 28, oaspeţii, rămaşi cu un om în minus şi având atacul, au reuşit să marcheze iar ultimul atac al focşănenilor nu a mai schimbat nimic! CSM Focşani 2007 merita cel puţin DSCN5545un rezultat de egalitate, însă a plătit pentru ratarea a două lovituri de la 7 metri şi lipsa de atenţie la atacul în inferioritate numerică al ieşenilor care a adus golul lor cu numărul 29. Focşănenii au jucat rapid, ofensiv, uneori încântător, dar au avut de înfruntat o formaţie alăcătuită din jucători cu talie înaltă, puternici, care au jucat în forţă, este adevărat, la limita permisă de regulament. Jocul a început promiţător pentru gazde care conduceau cu 14-11 în minutul 28. În acel moment Gramatic a comis o imprudenţă în apărare şi a fost eliminat. Experimentaţii jucători ai Iaşiului au speculat din plin avantajul omului în plus şi au încheiat prima parte a întâlnirii cu 14-16! În doar cinci minute de la începutul reprizei a doua, Politehnica a dus scorul la 14-20 şi 15-21, după care a urmar puternica revenire a focşănenilor care au recuperat minut cu minut, au egalat la 26, au luat conducerea cu 27-26, apoi 28-27. Iar finalul l-am povestit mai devreme!

Echipa pregătită de profesorul Viorel Ciobotaru combină frumos, joacă handbal de calitate, are perspectivă dată de mulţii jucători foarte tineri, însă mai are nevoie de talie înaltă pentru a face faţă fără probleme unor echipe precum este cea cu care a jucat astăzi!

Duminica viitoare, tot în Sala Polivalentă, CSM Focşa ni 2007 va juca în compania HCM Cîmpina.

 

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn