CSM Focșani 2007

Urmărește CSM Focșani 2007               

Handbal, Divizia A – Partea a doua a meciului a salvat spectacolul!

DSCN4311CSM Focşani 2007 – Universitatea Tîrgovişte 32-18 (17-9)

Formaţia CSM Focşani 2007: Rusu, Ungureanu – Necoară – 4 goluri, Sîsîeac – 2, Constantin – 2, Vasilache – 2, Tănase – 4, Gheorghe – 3, Popa – 2, Neaţă – 3, Smeu – 4, Apostoiu, Năstăsie – 6.

CSM Focşani a încheiat în forţă turul Campionatului Diviziei A, seria A. După ce, duminica trecută, au câştigat la Piatra Neamţ, astăzi, elevii profesorului Viorel Ciubotaru au dispus, pe teren propriu, de Universitatea Tîrgovişte. În ambele partide, adversarii au fost modeşti, cu poziţii în subsolul clasamentului şi cu pretenţii competiţionale de acelaşi nivel. În DSCN4318meciul din ultima etapă, înainte de vacanţă şi în faţă cu penultima clasată, focşănenii au început deconectaţi şi le-au permis adversarilor să menţină echilibrul până la jumătatea primei reprize când scorul era de 7-6. A urmat seria de patru reuşite ale lui Năstăsie, în care s-a intercalat golul lui Necoară şi scorul a ajuns la 12-8, mai aproape de ceea ce ar fi trebuit să fie având în vedere diferenţa de valoare şi potenţial dintre cele două formaţii. Desprinderea din finalul primei părţi a jocului a adus lucrurile în matca lor firească: 17-9! Repriza a doua a salvat spectacolul şi a mulţumit spectatorii, chiar dacă în ultimle minute s-a ajuns de la 30-14, la 32-18. A fost, până la urmă, o victorie obţinută cu lejeritate, însă gazdele au rămas cumva, datoare DSCN5627la calitatea jocului prestat, din care s-au desprins totuşi, câteva constatări pozitive, în afara scorului: profesorul Viorel Ciubotaru a folosit pe toţi jucătorii înscrişi în foaia de joc, Vasile Ungureanu a avut multe intervenţii care arată că poate fi viitorul în poarta CSM Focşani 2007, Iulian Neaţă a jucat fără a se cunoaşte că revine după o lungă perioadă de inactivitate şi că formaţia focşăneană a încheiat meciul având în teren cinci handbalişti sub 22 de ani – Ungureanu, Necoară, Tănase, Smeu, Năstăsie, autorii a 18 goluri! Acestea sunt observaţii de spectator. Cu siguranţă că antrenorul Viorel Ciubotaru a văzut şi alte lucruri de apreciat, ca şi multe altele, care sunt de îndreptat în pauza dintre tur şi retur.

Partea a doua a campionatului va începe la 26 ianuarie, când CSM Focşani 2007 va juca în Sala Polivalentă, cu Universitatea Galaţi.

 

Facebook
WhatsApp
Twitter