Urmărește CSM Focșani 2007

Handbal, Divizia A – Joc spectaculos şi victorie categorică!

DSCN1335

CSM Focşani 2007 – CSH Teleorman Alexandria 32-22 (15-9)

Meciul s-a disputat duminică, de la ora 11,00, în Sala Polivalentă

Formaţia CSM Focşani 2007: Rusu, Ungureanu – Necoară – 3 goluri, Sîsîeac – 3, Constantin, Vasilache, Rotaru – 8, Nelu, Tănase, Gheorghe, Barbu – 5, Popa – 2, Bălan, Smeu – 10, Năstăsie – 1.

CSM Focşani 2007 a făcut spectacol, duminică, în Sala Polivalentă, în partida din etapa a 5-a, în compania CSH Teleorman Alexandria. Şi a câştigat la o diferenţă convingătoare în faţa unei echipe care era neînvinsă în deplasare în actuala ediţie de campionat. Profesorul Viorel Ciubotaru, împreună cu elevii săi, a găsit soluţia pentru acoperirea găurilor din apărare DSCN1304care le dăduseră destule bătăi de cap până acum. În atac, echipa a avut inventivitate, a creat şi a finalizat spectaculos, arătând că este în creştere a calităţii de exprimare, a valorii, în ultimă instanţă. Rămâne ca prestaţii de genul celei din meciul cu teleormănenii să fie repetate în dificilele meciuri care urmează şi să fie confirmat, astfel, un progres evident în jocul CSM Focşani 2007. În partida cu CSH Teleorman gazdele au început fulminant, conducând, după opt minute, cu 7-1! A fost o perioadă de joc ilustrată prin paradele senzaţionale ale lui Rusu, care a închis poarta şi a deschis apetenţa pentru goluri a coechipierilor săi! Pe fondul unei relaxări premature a focşănenilor, oaspeţii s-au apropiat la patru goluri (11-7, 12-8, 13-9) petru ca DSCN1318la pauză să se intre cu 15-9. Golurile nr. 13 şi 15 ale CSM Focşani 2007 au fost înscrise de foarte tânărul Alin Smeu, care şi-a început, astfel, o serie de 10 goluri, încheiată cu vreun sfert de oră înainte de terminarea meciului, când a trecut pe bancă. Repriza a doua a avut un debut asemănător primeia, focşănenii ajungând repede la diferenţă de opt goluri, apoi de nouă, pentru a încheia meciul cu un plus de 10 goluri! A fost o victorie reconfortantă, obţinută de o echipă dezlănţuită, care merită felicitări în întregul său, cu mare poftă de joc, chiar dacă a fost lipsită de căpitanul său, Iulian Neaţă, aflat în tribună din cauza accidentării suferite în meciul de la Iaşi.

Din păcate, prestaţia focşănenilor a putut fi apreciată de prea puţini spectatori! Obişnuiţii specacolului handbalistic din Sala Polivalentă care au lipsit de această dată, au avut, cu siguranţă, de pierdut. Între ei pot fi incluşi copiii care învaţă handbal la Focşani!

În etapa următoare, duminică, 13 octombrie, CSM Focşani 2007 va juca în deplasare, la Vaslui.

 

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn