CSM Focșani 2007

Urmărește CSM Focșani 2007               

Handbal Divizia A – Focşănenii au câştigat la pas!

DSCN2154CSM Focşani 2007 – ACS Handbal Teleorman Alexandria 24-16 (12-8)

Formaţia CSM Focşani 2007: Rusu – Toader, Sîsîeac – 1 gol, Constantin – 1, Vasilache – 1, Rotaru – 7, Nelu, Tănase – 3, Gheorghe – 1, Barbu – 2, Popa – 1, Neaţă – 6, Necoară – 1, Stancu, Toia.

Revenite după o pauză de aproape o lună, cele două formaţii au demarat foarte greu partida de miercuri seara din Sala Polivalentă. Trecuseră 8,30 minute şi fuseseră înscrise doar 4 goluri – 3 ale gazdelor, unul, al oaspeţilor. În minutul 19 era 5-3, ceea ce l-a determinat pe unul dintre DSCN2176arbitri să facă, spre tribune, un comentariu scurt, dar edificator: tare meci, 8 goluri în 20 de minute! Finalul reprizei a fost mai darnic cu spectatorii şi a adus încă 12 goluri iar prima parte a întâlnirii s-a încheiat cu 12-8. Repriza a doua a fost copie fidelă a primeia, cu doar şase goluri în 9 minute, şi cu mai multe reuşite la finalizare în ultima sa parte. Gazdele au forţat atât cât a fost necesar pentru a fi siguri de victorie, oaspeţii au vrut mult, însă au rauşit puţin. De fapt, evoluţia celor două formaţii a fost ilustrarea corectă a valorii fiecăreia, indicată de poziţiile din clasament: pe 7, CSM Focşani 2007, pe 10, Handbal Teleorman Alexandria. Echipa pregătită de fostul portar Viorel Ciubotaru, cu cea mai bună apărare din serie, şi-a confirmat forţa defensivă şi în această partidă, cu un Constantin Rusu în formă dezarmantă pentru adversari, în timp ce atacul i-a avut pe Silviu Rotaru şi Iulian Neaţă cei mai prolifici marcatori.

Ultima apariţie a focşănenilor pe teren propriu din actuala ediţie de campionat i-a mulţumit pe spectatorii care au venit la Polivalentă să-i vadă jucând. Urmează, sâmbătă, ultimul joc din campionat, la Galaţi, cu vecina de clasament, Universitatea. O victorie i-ar aduce CSM Focşani 2007 locul 6 în clasamentul final, ceea ce ar fi a performanţă de apreciat. Tot aşa cum va fi şi dacă va încheia campionatul pe locul 7!

 
 
 

Facebook
WhatsApp
Twitter