Urmărește CSM Focșani 2007

Handbal, Divizia A – CSM Focşani 2007 – Ştiinţa Municipal Dedeman Bacău II 24-36 (9-18)

DSCN3961Formaţii

 CSM Focşani 2007: Rusu, Ungureanu – Necoară, Năstăsie – 4, Sîsîeac – 1, Vasilache – 4, Constantin, Nelu – 1, Bălan – 1, Gheorghe – 1, Popa – 4, Apostoiu – 1, Smeu – 7.

 Ştiinţa Municipal Dedeman Bacău II: Erhan, Bobeică – Moisă – 5, Bujor – 8, Stoian – 1, Tărîţă – 7, Sipos – 3, Butnaru – 3, Cotingiu – 4, Raţă – 4, Liţă – 1.

 CSM Focşani 2007 a reuşit, joi seara, în Sala Polivalentă, o a doua repriză DSCN3949aproape egală cu puternica formaţie a Ştiinţei Municipal Dedeman Bacău II. Prima parte a meciului s-a terminat, însă, la o diferenţă de 9 goluri, şi dăduse de pe atunci învingătoarea. A fost echilibru în joc şi scor până la 4-4, vreme în care Smeu marcase de trei ori consecutiv şi Popa, o dată, după care, o serie de erori individuale ale gazdelor, dar şi plusul de valoare a oaspeţilor au făcut ca băcăuanii să se distanţeze prea mult pentru a mai putea fi ajunşi. În partea a doua a meciului, focşănenii au întrat în joc parcă, mai motivaţi, oricum, mai încrezători în posibilităţile lor şi mai stăpâni pe mijloacele lor tehnico-tactice. A rezultat o confruntare echilibrată, cu multe reuşite spectaculoase, cu mult mai puţine greşeli individuale, cu câteva DSCN3953confirmări: Alin Smeu, care a reuşit 7 goluri, Robert Năsătsie, cu un calup de patru goluri într-un final în care CSM Focşani a recuperat două goluri şi Vasile Ungureanu, care a avut în poartă mai multe intervenţii foarte inspirate, aplaudate de public şi apreciate de coechipieri. Iar ultimul gol al CSM Focşani 2007 a fost înscris de George Bălan, alături de Ungureanu, cel mai tânăr jucător al gazdelor, ambii, născuţi în 1994. Poate fi un semnal bun pentru viitor!

 Dacă formaţia focşăneană ar fi avut în teren şi pe Iulian Neaţă, Silviu Rotaru, Iulică Barbu, George Tănase, toţi accidentaţi, probabil că rezultatul ar fi fost favorabil gazdelor.

 Până la finalul turului, CSM Focşani va mai juca în deplasare, cu LPS Piatra Neamţ, duminică, 8 noiembrie şi acasă, cu CSU Tîrgovişte, duminică, 15 noiembrie.

 

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn