CSM Focșani 2007

Urmărește CSM Focșani 2007               

Handbal, Divizia A – A doua victorie în 5 zile, în faţa unei echipe de top!

DSCN0388CSM Focşani 2007 – Interhandbal Bucureşti 30-24 (13-11)

Formaţii

CSM Focşani 2007: Rusu – Necoară – 3 goluri, Sîsîeac – 1, Vasilache – 1, Rotaru – 4, Nelu – 7, Tănase – 5, Gheorghe, Barbu – 2, Popa – 4, Neaţă – 2, Toia – 1. Pe foaia de joc au mai fost trecuţi Toader, Constantin, Apostoiu.

Antrenor, Viorel Ciubotaru.

Interhandbal Bucureşti: Balteş, Cezar Drăgăniţă, Georgescu, Vasiliu, Florin Lixandru, Briceag, Andrei Drăgăniţă, Olariu, Paraschiv, Mirică, Sas, Ion, Şerban, Mocanu.

DSCN0373Partida s-a disputat miercuri seara în Sala Polivalentă

Elevii profesorului Viorel Ciubotaru au reuşit a doua victorie în cinci zile în faţa unei formaţii din topul primei serii a diviziei A. După Universitatea Bucovina II Suceava a fost rândul Interhandbal-ului Bucureşti să plece învinsă din Sala Polivalentă. Reuşita focşănenilor dovedeşte constanţă, atingerea unui nivel de valoare care le permite să privească spre mai bine. Echipa se apără bine – a primit primul gol după a proape 6 minute, atacă variat şi îşi pune în valoare capacitea de a marca a jucătorilor – practic, toţi cei din câmp au marcat. Are o circulaţie rapidă a mingii cu care îşi creează situaţii de gol, are câţiva vitezişti ce pot valorifica foarte bine contraatacul. Sunt trăsături ale jocului care au fost evidente şi în meciul cu Interhandbal, echipa de pe locul 3 al clasamentului şi care încă speră la promovare. Ca urmare, CSM Focşani 2007 a condus de la 1-0 până la 30-24, cu un intermezzo de 13-11, la pauză. În repriza a doua, avansul gazdelor a crescut la 7 goluri, apoi s-a redus la 4 goluri, a revenit la 7 goluri pentru a se opri la 6 goluri. Ca şi în meciul de sâmbătă, Rusu a fost excelent în poartă susţinut de o apărare foarte bună iar în atac numărul golurilor încrise de fiecare jucător vorbeşte de la sine, cu precizarea că Neaţă, din poziţia de conducător de joc, are mai puţine oportunităţi să arunce la poartă.

Sâmbătă, în etapa a 18-a, CSM Focşani 2007 va juca la Piatra Neamţ, cu ultima clasată, echipa Liceului cu Program Sportiv.

Facebook
WhatsApp
Twitter