Urmărește CSM Focșani 2007

Handbal – Arbitrii au făcut praf meciul!

DSCN4516CSM Focșani 2007 – AHC Potaissa Turda 19-25 (11-12)
Formația CSM Focșani 2007: Marocico, Cloșcă, Rusu – Ragea, Gramatic – 1, Rotaru, Gheorghe, Miroiu – 4, Popa – 1, Țuțu – 4, Mocanu – 1, Rață, Enache – 2, Eros, Răpciugă, Năstăsie – 6.
Arbitrii au făcut praf meciul dintre CSM Focșani 2007 și AHC Potaissa Turda din etapa a treia a campionatului Ligii Naționale, disputat în Sala Polivalentă miercuri seara! Numai că praful l-au direcționat spre focșăneni într-o manieDSCN4508ră care a produs reacții deseori furibunde în public, dar și proteste, decente, în teren din partea reprezentanților echipei gazdă. Capac au pus cei doi arbitri după vreo 20 de minute de joc. Atunci, exasperat de ceea ce decideau arbitrii, cu DSCN4533totul aiurea în raport cu regulamentul, ca și de grava accidentare a lui Ragea,care s-a ales cu fractură de piramidă nazală și cu comoție după ce un adversar l-a lovit în săritura din care a marcat, antrenorul Viorel Ciubotaru a dat cu piciorul în mingea care l-a lovit, întâmplător, pe observator. Cel lovit nu a avut vreo reacție, dar arbitrul i-a dat întâi catonaș roșu antrenorului focșănean, apoi cartonaș albastru, și a dictat dublă eliminare pentru CSM Focșani 2007. Jucătorii focșăneni au avut un zvâcnet de orgoliu și, în aceste condiții, au ajuns de la 3-6 la 5-6 și 11-12 la pauză.
DSCN4557În repriza a doua, recitalul antifocșănean al arbitrilor a continuat cu oprirea neregulamentară a unor contraatacuri ale focșănenilor, ca și anularea a două goluri. Pe un astfel de fond, ca și pe cel al câtorva erori de transmitere a mingii ale gazdelor, turdenii s-au distanțat la 5 goluri și până la capăt, la șase goluri.
Lunea viitoare, de la ora 19,00, CSM Focșani 2007 va juca în deplasare cu CSM București. Partida va fi televizată, situație în care nu crede că mai este posibil un arbitraj precum al perechii Iliescu-Manea!

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn