Urmărește CSM Focșani 2007

Handbal amical – CSM Focşani 2007 – Ştiinţa Municipal Bacău 30-34 (14-18)

DSCN6186Partida s-a disputat vineri, de la ora 18,30, în Sala Polivalentă

Formaţii

CSM Focşani 2007: Cloşcă, Marocico, Rusu, Ungureanu – Ragea – 1 gol, Gramatic – 3, Rotaru – 4, Miroiu – 4, Gheorghe, Smeu – 1, Popa – 3, Neaţă – 1, Voinea, Mocanu – 3, Ştefan, Năsătăsie – 10.

Ştiinţa Municipal Bacău: Tamaş, Bobeică, Freiwald – Cîmpan – 3, Moisă – 7, Cotingiu – 5, Buinenko – 14, Raţă – 3, Broască – 2, Liţă, Ciubotariu, Popia.

DSCN6215CSM Focşani 2007 a avut, vineri seara, în Sala Polivalentă, ultimul meci de pregătire înaintea reluării campionatului Ligii Naţionale de handbal masculin. Adversară i-a fost puternica echipă a Ştiinţei Muncipal Bacău, care în amicalele din această iarnă câştigase partidele cu CSU Danubius Galaţi şi HC Vaslui. Şi la Focşani băcăuanii s-au impus, la capătul unui joc de mare intensitate, ca o finală de competiţie, în care câştigătoarea lua totul. Uşor surprinşi de replica oaspeţilor, focşănenii au început cu câteva atacuri ratate şi cu o apărare penetrabilă, ceea ce le-a permis adversarilor să ia conducerea, să se distanţeze, la pauză întrându-se cu 14-18, diferenţa de patru goluri fiind consemnată şi la finalul întâlnirii. Elevii profesorului Viorel Ciubotaru au găsit greu soluţii pentru dislocarea apărării agresive şi DSCN6218extrem de mobile a Bacăului şi pentru a se apăra la înaltul şi foarte puternicul Buinenko, internaţionalul uncrainean care a înscris de la 9 metri 14 goluri. CSM Focşani a fost lipsită Cadar, accidentat în jocul de la Bucureştil, cu CSM, de miercuri, şi de Eros, în refacere după operaţia de hernie de disc suferită în decembrie, ambii jucători cu talie, foarte utili nu doar în atac, ci şi în apărare.

Joi, 4 februarie, CSM Focşani 2007 va juca în deplasare, la Steaua Bucureşti, iar duminică, 7 februarie, va disputa, în Sala Polivalentă, partida cu Politehnica Timişoara, din etapa a 19-a a Ligii naţionale.

Sponsor principal                                                                  Sponsori

ravenol-logo-roWohl Fabrica ferestrelorUrsus Cooler - 3logologo-carrefour

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn