Urmărește CSM Focșani 2007

Handbal – Amical: CSM Focşani 2007 – CSU Suceava 33-29 (12-14)

DSCN6006Sâmbătă, de la ora 10,30, se va disputa al doilea meci dintre cele două echipe, tot în Sala Polivalentă

Formaţia CSM Focşani 2007: Marocico, Cloşcă, Rusu – Mocanu – 2, Popa, Smeu – 2, Gheorghe, Gramatic, Cadar – 8, Neaţă – 1, Rotaru – 4, Ragea – 4, Voinea, Miroiu – 6, Năstăsie – 6.

Partida de pregătire de vineri seara, din Sala Polivalentă, dintre CSM Focşani 2007 şi CSU Suceava a fost câştigată de elevii profesorului Viorel Ciubotaru, dar focşănenii au avut probleme de angrenare a jocului în partea a doua a primei reprize. După ce echipele au mers cap la cap până la 3-3, gazdele s-au dus la 6-3, pentru ca vreme de vreo şapte minute să risipească situaţiile de gol una după alta, să aibă numeroase erori de DSCN6016transmitere a mingii către coechipieri, iar sucevenii să ajungă la 7-3 pentru ei! La pauză s-a intrat cu 12-14, finalul primei părţi aflându-i pe oaspeţi nu doar cu cele două goluri avans, ci şi cu un plus de coerenţă în joc. De vină putea fi şi faptul că focşănenii abia au venit de la munte unde au lucrat preponderent pentru acumulări fizice. Însă ceea ce s-a petrecut în repriza a doua poate să contrazică o astfel de aserţiune. Focşănenii au intrat rapid în joc la începutul părţii a doua a meciului, au recuperat diferenţa de scor şi au luat conducerea, ajungând să aibă un avantaj de şase goluri pentru a încheia cu 33-29, după o dominare clară în ultimele 30 de minute ale meciului.

Sâmbătă, de la 10,30, va avea loc al doilea joc de pregătire dintre cele două echipe, tot în Sala Polivalentă, înaintea meciului de volei din DivDSCN6020izia A2, dintre CSM Focşani 2007 şi CS Top Volei 05 Constanţa.

Sponsor principal                                                       Sponsori

ravenol-logo-roWohl Fabrica ferestrelorUrsus Cooler - 3logologo-carrefour

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn