Urmărește CSM Focșani 2007

Fotbal, Superliga Altdorf Tehnik – Unirea Țifești – CSM Focșani 2007 0-4 (0-1)

 
DSCN1187CSM Focșani 2007: Gabriel Lazăr – Mitală, Chivu, Grama, Mihai – Lupu, Negoiescu, Dumitriu, DSCN1214Remus Popa – Predoiu, Pasăre. Au mai jucat Cătălin Ivanciu, Lăbunț, Negrea, Grigorică, Manu. Pe foaia de joc au mai fost înscriși Valentin Borș și George Duca.
CSM Focșani 2007 a jucat, duminică, 30 octombrie, la Țifești, cu  cu Gabriel Lazăr care a fost incert până la ora partidei din cauza unei răceli puternice și fără fundașii centrali Beșa, suspendat după cartonașul roșu primit la Odobești, Nistor, accidentat și Alexandru Duca, suspendat pentru acumularea a 4 cartonașe galbene.
Primul gol a venit în urma unui penalty transformat de Mădălin Predoiu, în minutul 15. Golurile de 2-0 și 3-0 au fost urmarea unor lovituri libere bătute ca la carte de Claudiu Mihai, în minutele 48 și 55! În minutul 71, Remus Popa a reușit să finalizeze una dintre multele DSCN1171DSCN1210combinații de atac ale focșănenilor și a stabilit scorul final: 0-4! Oaspeții ar mai fi putut înscrie de 4-5 ori. Țifeștenii au încercat – și în bună parte au reușit să blocheze drumul adversarilor spre gol, s-au apărat grupat, au făcut presing uneori nemilos. Nu au ajuns, însă în împrejurări din care să poată surprinde fundașii oaspeților și pe portarul Gabriel Lazăr, foarte sigur în intervenții la puținele mingi ajunse în careul său.
În clasament, CSM Focșani 2007 se află pe primul loc, la egalitate de puncte cu Victoria Gugești.
În etapa viitoare CSM Focșani 2007 va juca pe Milcovul cu Voința Cîrligele.
 

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn