CSM Focșani 2007

Urmărește CSM Focșani 2007               

Fotbal, Superliga Altdorf Tehnik – CSM Focșani 2007 – Voința Cîrligele 4-0 (2-0)

Fotbal 1, 7 nov.Formația CSM Focșani 2007: Lazăr – Cătălin Ivanciu, Chivu, Negrea, George Duca – Lupu, Negoescu, Alexandru Duca, Grigorică – Pasăre, Predoiu. Au mai jucat Remus Popa, Mitală, Dumitriu, Grama, Lăbunț.
Partida de sâmbătă, 5 noiembrie, de pe stadionul Milcovul, dintre CSM Focșani 2007 și Voința Cîrligele, din penultima etapă a turului de campionat, a început cu golul reușit de Lupu, în minutul 6, după o combinație ce a urmat unui corner.
Dominarea CSM Focșani a continuat și, în minutul 16, Predoiu a finalizat cu un șut puternic, o altă combinație de șah mat a echipei sale și a făcut 2-0! Până la pauză scorul a rămas neschimbat deși imaginea generală a jocului nu s-a schimbat.
Fotbal 3, 7 nov.Fotbal 5, 7 nov.Fotbal 12, 7 nov.În minutul 53, abia intrat în teren, Remus Popa, a înscrsi pentru 3-0, pentru ca Dumitriu să ducă scorul la 4-0 în minutul 66. Până la final jucătorii pregătiți de Vasile Burgă și Adrian Toma au dus multe mingi în careul Voinței, dar lipsa lor de concentrare la finalizare a făcut ca scorul să rămână la fel ca după golul lui Dumitriu.
Pentru focșăneni urmează jocul de la Gugești, care se anunță dificil.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter