Urmărește CSM Focșani 2007

Fotbal, Superliga Altdorf Tehnik – CSM Focșani 2007 – Voința Cîrligele 4-0 (2-0)

Fotbal 1, 7 nov.Formația CSM Focșani 2007: Lazăr – Cătălin Ivanciu, Chivu, Negrea, George Duca – Lupu, Negoescu, Alexandru Duca, Grigorică – Pasăre, Predoiu. Au mai jucat Remus Popa, Mitală, Dumitriu, Grama, Lăbunț.
Partida de sâmbătă, 5 noiembrie, de pe stadionul Milcovul, dintre CSM Focșani 2007 și Voința Cîrligele, din penultima etapă a turului de campionat, a început cu golul reușit de Lupu, în minutul 6, după o combinație ce a urmat unui corner.
Dominarea CSM Focșani a continuat și, în minutul 16, Predoiu a finalizat cu un șut puternic, o altă combinație de șah mat a echipei sale și a făcut 2-0! Până la pauză scorul a rămas neschimbat deși imaginea generală a jocului nu s-a schimbat.
Fotbal 3, 7 nov.Fotbal 5, 7 nov.Fotbal 12, 7 nov.În minutul 53, abia intrat în teren, Remus Popa, a înscrsi pentru 3-0, pentru ca Dumitriu să ducă scorul la 4-0 în minutul 66. Până la final jucătorii pregătiți de Vasile Burgă și Adrian Toma au dus multe mingi în careul Voinței, dar lipsa lor de concentrare la finalizare a făcut ca scorul să rămână la fel ca după golul lui Dumitriu.
Pentru focșăneni urmează jocul de la Gugești, care se anunță dificil.

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn