CSM Focșani 2007

Urmărește CSM Focșani 2007               

Fotbal, Superliga Altdorf Tehnik – CSM Focșani 2007 – Național Golești 2-1 (2-0)

Formații
dsc_0161CSM Focșani 2007: Lazăr – Negrea, Ionuț Nistor, Parlac, Mihai – Lupu, Dorinel Popa,dsc_0098 Alexandru Duca, Manu – Remus Popa, Predoiu. Au mai jucat Tîrcă, Negoescu, Pădineanu, Negoiță, Adrian Toma.
Național Golești: Irimia – George Duca, Postolache, Vlase, Marușca, Barbu, Prodan, Petculescu, Grama, Neagu, Munteanu. Rezerve: Olteanu, Iulian Sava, Ciochină, Grădișteanu, Croitoru, Gudană.
Sîmbătă, 8 aprilie, de la ora 17,00, CSM Focșani 2007 a întâlnit pe Națioal Golești în derbiul etapei din Superliga Altdorf Tehnik. Goleștenii au avut un început de partidă în care au împns jocul în jumătatea gazdelor și au șutat de câteva ori spre poarta apărată de Lazăr, însă mingea a dsc_0164trecut pe lângă bare sau peste transversală. Scăpați de presiunea de început, jucătorii Focșaniului au început să ajungă ușor la poarta lui Irimia, dar au trimis de două ori peste poartă din poziții din care ar fi putut finalize cu gol! În minutul 20, însă, după un corner de pe stânga, mingea a ajuns la excelentul Lupu al cărui șut din marginea careului de 16 metri, la colțul scurt, a dus mingea la vinclu: Irimia a zvâcnit, s-a dus spre minge, dar aceasta intrase în plasă: 1-0! În minutul 36, în una dintre multele sale curse pe stânga, Manu a fost faultat în careu iar  arbitrul Alexandru Mălinaș a indicat penalty. Dorinel Popa a șutat imparabil de lșa 11 metri și s-a făcut 2-0.
În repriza a doua, antrenorii Focșaniului au schimbat patru jucători, apoi a intrat în teren și al dsc_0191dsc_0106cincilea, Toma care l-a înlocuit pe Negoiță, accidentat. Național Golești a reușit golul de 2-1 în minutul 63, când Neagu a profitat de o neînțelegere dintre Lazăr și Nistor și a trimis în plasa porții focșănene.
De la CSM Focșani 2007 au lipsit Mitală, Salaoru, Pasăre și Valentin Ion, accidentați și Emilian Chivu, care a avut un eveniment cu totul special – s-a însurat cu frumoasa Dana Georgiana Tîrală! Iar nași de cununie i-au fost Alina și Ciprian Dumitriu. În consecință, fiecare echipă a fost lipsită de câte un fotbalist exponențial, pentru că Ciprian Dumitriu este jucător al Naționalului Golești!

Facebook
WhatsApp
Twitter