Urmărește CSM Focșani 2007

Fotbal, Superliga Altdorf Tehnik – CSM Focșani 2007 a făcut scor și în deplasare!

5-0 cu Voința Slobozia Ciorăști!

Formații
Voința Slobozia Ciorăști: George Sîrbu – Macovei, Dediu, Savin, Botez, Țîrlea, Socol, Mănăilă, Apostolescu, Văsîi, Duță. Au mai fost înscriși pe DSCN4470foaia de joc Gorgan, Mohîrță, Arimia, Nelu Istrate.
DSCN4416CSM Focșani 2007: Manuel Ivanciu – Dumitriu, Negrea, Chivu, Grama – Negoescu – Alexandru Duca, Grigorică, Manu – Lupu, Remus Popa. Au mai jucat Lăbunț, Nistor, Mitală, Cătălin Ivanciu.
Partida a avut loc la Slobozia Ciorăști, sâmbătă, 10 septembrie 2016, de la ora 17,00.
După victoria din prima etapă, când au câștigat cu 12-0 în fața lui Dinamo Tătăranu, focșănenii, antrenați de Vasile Burgă și Adrian Toma, porneau favoriți indiscutabili, chiar dacă Voința era un adversar de un calibru superior dinamoviștilor!
Meciul a început cu țesătura de pase a focșănenilor care a adus repede primul gol, reușit de DSCN4424Bogdan Grigorică în minutul 5, când a reluat în plasă din  apropiere! Peste zece minute, Ștefan Lupu a concretizat dominarea netă a echipei sale cu golul de 0-2. La acest scor, în urma unui DSCN4474corner, Voința a avut șansa golului, însă mingea reluată cu capul de unul dintre jucătorii săi a lovit bara din dreapta lui Manuel Ivanciu! În minutul 28, Remus Popa a înscris pentru 0-3, scor menținut până la pauză de excelentul George Sîrbu, cel care avea să aibă intervenții de excepție cu care a evitat golul până în minutul 73, când Bogdan Grigorică a făcut 0-4 reluând în plasă mingea centrată din dreapta. Tot din dreapta a venit și golul de 0-5, în minutul 85, atunci când Dragoș Lăbunț a bătut o lovitură liberă cu stângul, din dreapta.
Voința Slobozia Ciorăști a jucat cât a putut de bine, însă atât a putut sâmbătă.
DSCN4436La CSM Focșani 2007, este evident tendința de construire a unui stil propriu, ofensiv, bazat de DSCN4487combinații în zona centrală urmate de lansări în adâncime sau cu atacuri pe benzi finalizate cu centrări și reluări spre poartă.
În etapa viitoare, CSM Focșani 2007 va juca acasă, cu Euromania Dumbrăveni, sâmbătă, 17 septembrie, iar Voința Slobozia Ciorăști va întâlni acasă pe ASS Victoria Pufești.  
 

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn