Urmărește CSM Focșani 2007

Fotbal – Se conturează lotul echipei CSM Focșani 2007!

 DSCN3285La selecția organizat de CSM Focșani 2007 duminică, 21 august, pe terenul principal al stadionului Milcovul au participat 22 de fotbaliști care doresc să facă parte din lotul viitoarei echipe de fotbal a clubului. Împărțiți de antrenorii Vasile Burgă și Adrian Toma în două selecționate, aceștia au jucat cu formația de juniori A a LPS Focșani. Jocul s-a încheiat cu scorul de 4-2 (2-2) pentru echipa de juniori. Golurile selecționabililor au fost înscrise de Dorin Popa și Predoiu iar pentru LPS Focșani au marcat Alexandru Duca și Predoiu.     DSCN3290
Formații
Selectionată I: Lazăr – Dumitriu, Pascu, Ivanciu, George Duca – Manu, Popa, Grigorică, DSCN3297Mihai – Predoiu, Cazan.
Selecționată II: Ion (Zăgan) – Olteanu, Grama, Dobre, Șotîrcă – Lupu, Lăbunț, Răduc, Stoian, Popa – Bălosu, Sergiu Sava.
LPS Focșani: Glavana, Dediu, Doagă, Tănăsache, Tănase – Salaoru – Budeanu, Alexandru Duca, Bogdan Marian, Cristea – Zaharia. Rezerve: Mititelu, Bălan, Carabă,  Moisă.
DSCN3330Cei doi antrenori ai CSM Focșani 2007 au optat pentru Lazăr, Dumitriu, Pascu, Ivanciu, George Duca, Claudiu Mihai, Grama, Dorin Popa, Remus Popa, Lăbunț, Predoiu, Lupu, Grigorică, Manu, apreciind în același timp calitățile celorlalți jucători prezenți la trial, pe care au precizat că îi așteaptă la antrenamentele echipei, însă, deocamdată, fără posibilități de includere în lot.
Au lipsit de la trial mai mulți fotbaliști care sunt accidentați, ori au fost de serviciu în unitățile sau instituțiile la care lucrează, dar care și-au exprimat dorinta de a face parte din lotul CSM Focșani 2007.
Inițial, lotul CSM Focșani va cuprinde 20 de fotbaliști. Antrenamentele vor fi zilnice, primul dintre acestea fiind programat pe stadionul Milcovul, pentru marți, 23 august, de la ora 17,30.
 

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn