Urmărește CSM Focșani 2007

Fotbal, Liga a III-a: Suporter Club Oțelul Galați – CSM Focșani 2007 0-0

fotbal-3Formația CSM Focșani 2007: Dogaru – Salaoru, Panaite, Beșa, Mihai – Săpunaru, Negoescu (Pasăre), Pascu (Chivu), Lupu –Ionuț Manu (Remus Popa), Predoiu Duca). Au mai fost fost înscriși pe foia de joc Lazăr, Dediu, Parlac.
Fotbaliștii focșăneni au avut, sâmbătă, 17 martie, un test dificil pe terenul Suporter Club Oțelului Galați și pe care l-au trecut cu notă mare!
Oaspeții au avut o primă repriză cu un plus în fața gălățenilor la acțiunile ofensive mai periculoase la poarta adversă! În minutul 15, Predoiu a șutat, însă Udeanu a prins mingea, în minutul 22, Lupu a pătruns spre poartă, a șutat puternic, dar portarul gălățean a respins în corner, iar în minutul 45+1, Manu a sprintat spre poartă, a fost faultat de un apărător al gazdelor care a primit galben și din lovitura liberă bătută de Negoescu de la 20 metri lateral stânga mingea s-a dus sub bară de unde Udeanu a trimis-o în corner.
fotbal-12fotbalDe la oțelari, Danciu a șutat periculos din lovitură liberă de la 25 de metri, dar Dogaru a respins mingea peste transversală iar în minutul 40, după o lovitură de colț, Moglan a trimis din 8 metri peste poartă.
Începutul părții a doua a întâlnirii i-a avut în prim plan pe gălățeni care au șutat fără succes prin Stoian, în minutul 47 și Muscă, în minutul 51, la poarta unui Dogaru care arată că are calitate! Focșănenii au reacționat în minutul 57 prin Manu, care a șutat violent la colțul lung și tot el a executat cornerul direct pe poartă, minutul 65, prin Lupu, care a trimis sub bară din lovitură liberă liberă, în minutul 90+1 prin Pasăre care a pătruns printre fundașii adverși, a șutat dar ca de fiecare dată, Udeanu s-a opus golului!
În minutul 89, oțelarii puteau da lovitura, însă mingea șutată din 7 metri de Bahnașu a trecut peste poarta lui Dogaru.
În etapa viitoare, sâmbătă, 24 martie, CSM Focșani 2007 va juca pe Milcovul cu AFC Odorheiu Secuiesc.

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn