Urmărește CSM Focșani 2007

FOTBAL/ Liga a III-a, Seria a 2-a, etapa a 4-a din play-off: CS Sporting Liești CSM Focșani 2007: 2-2 (1-1).

FOTBAL/ Liga a III-a, Seria a 2-a, etapa a 4-a din play-off ⚽🇹🇩
✅ CS Sporting Liești 🆚 CSM Focșani 2007: 2-2 (1-1)
Pentru echipa noastră au marcat: Tchassem (min. 28) și Dănăilă (min. 90).
🔴 Meciul a avut loc astăzi, de la ora 17.00, pe Stadionul Comunal din Liești.
🤍💙 CSM Focșani 2007 ⬇️
Niczuly – Negoiță (Săpunaru), Ciopa, Marku (cartonaș roșu/ min. 59), Tamași, Jun Toba, Mazilu (Dumitru), Dănăilă, Enache, Gorovei, Tchassem (Perju).
Rezerve neutilizate: Preda – Stancu, Mihart, Dănilă, Toader, Oprea.
🔴 Președintele executiv al secției de fotbal a CSM Focșani 2007, Costel Lazăr:
,,A fost un joc cu un ritm bun din partea ambelor echipe, dar cu abordări tactice diferite.
Echipa gazdă, obișnuită cu dimensiunile mai reduse ale terenului, a practicat un joc bazat pe pasă lungă și ,,la bătaie’’, în timp ce echipa noastră a construit mai mult și a reușit să se apropie mai des de careul advers.
Gazdele au deschis scorul în min. 21, după o pasă lungă a acestora, portarul Niczuly a degajat în criză de timp de la marginea propriului careu în atacantul advers, care și-a creat un avantaj cu mâna (henț), mingea a ricoșat în careul nostru, atacantul neavând de îndeplinit decât o simplă formalitate.
Echipa noastră a ripostat imediat și, în urma unei acțiuni foarte rapid construite, balonul a ajuns în careul advers, Tchassem reușind egalarea cu un șut din aproximativ 10 metri.
În minutul 60 gazdele au reușit să preia conducerea din penalty-ul obținut în urma unui fault în careu al lui Marku din postura de ultim apărător, acesta fiind eliminat.
Antrenorul Călin Moldovan a fost nevoit să facă 3 modificări deodată!
Deși în inferioritate numerică, angajamentul și dăruirea jucătorilor noștri au fost încununate cu golul egalizator în min. 89 al lui Dănăilă, care a stabilit rezultatul final.
De menționat faptul că în cursul săptămânii stafful tehnic a avut probleme de lot, nu mai puțin de 5 jucători fiind accidentați (Ciobanu-entorsă la gleznă, Perju-entorsă la gleznă, Săpunaru -contractură pe mușchiul adductor, Zaharia-entorsă la gleznă și Ungurianu-contractură musculară).
ℹ️ Etapa viitoare (a 5-a din play-off) vom juca pe Stadionul Milcovul din Focșani sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 17.00, în compania liderului AFC Metalul Buzău.
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn