CSM Focșani 2007

Urmărește CSM Focșani 2007               

Fotbal, Liga a III-a: Sănătatea Darabani – CSM Focșani 2007 2-4 (0-1)

fotbalFormația CSM Focșani 2007: Lazăr – Dediu, Parlac, Beșa, Mihai – Lupu, Valentin Ion (85 Săpunaru), Zaharia, Manu (90 Pascu) – Duca (75 Budeanu), Pasăre (80 Remus Popa).
Pe stadionul din  Darabani, pe un teren de unde Oțelul Galați și Aerostar Bacău au plecat cu doar câte un punct, fotbaliștii Focșaniului au intrat sâmbătă, 7 octombrie, pentru a câștiga! Și au câștigat!
Prima ocazie de gol a partidei a venit în minutulm8, când Zaharia a șutat de la 16 metri, dar Brașoveanu a apărat. În minutul 15, Manu a centrat, Pasăre a reluat spre poartă, dar portarul Darabaniului a respins în corner. În minutul 25, Valentin Ion a bătut periculos o lovitură liberă de la 25 de metri, însă și de această dată Brașoveanu a fost la datorie. Pasăre a scăpat spre poarta adversă în minutul 34, frontal, a șutat și portarul gazdelor și-a mai salvat o dată echipa, așa cum avea să o facă și în minutul 36, la lovitura liberă bătută de Valentin Ion. În minutul 44 s-a produs, însă inevitabilul: după o combinație rapidă între Lupu, Zaharia și Manu, ultimul a trimis mingea pe lângă Brașoveanu și a făcut 0-1!
În minutul 57, Manu l-a pus în situație de gol pe Pasăre care a marcat al doilea gol al Focșaniului! Aceiași jucători au colaborat și la golul al treilea al focșănenilor marcat de tot de Pasăre: 0-3! În minutul 76, Manu a pătruns spre centru, a șutat și Brașoveanu a apărat. Gazdele au forțat și, în minutul 77, Melinte a pătruns într-un spațiu liber, a rămas singur cu Lazăr, care a respins în corner printr-un reflex de excepție, dar în minutul 80, Stancoschi a redus din handicap din lovitură de la 11 metri pentru ca, în minutul 83, Cososchi să ducă scorul la 2-3! Focșănenii au reacționat și în minutul 90+2, Remus Popa a închis meciul cu golul de 2-4.
În etapa următoare, sâmbătă, 14 octombrie, pe Milcovul, CSM Focșani 2007 va întâlni pe CSM Pașcani.                  
 

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter