CSM Focșani 2007

Urmărește CSM Focșani 2007               

Fotbal, Liga a III-a –CSM Roman- CSM Focșani 2007 2-0 (1-0)

dsc_0673Formația CSM Focșani 2007: Lazăr – Săpunaru, Panaite, Parlac, Mihai (78 Budeanu) – Manu (63 Predoiu), Dorinel Popa, Lupu, Pădineanu – Zaharia (64 Duca), Pasăre.
Partida dintre CSM Roman și CSM Focșani 2007, de vineri, 3 noiembrie, a început cu o posesie mai bună a oaspeților și, în minutul 5, Pasăre intrat pe stânga, a centrat de lângă linia de fund, însă Băiceanu a prins cu siguranță!
În minutul 13, Claudiu Mihai a alunecat și a pierdut controlul mingii la 18 metri, Florean de la Roman a preluat a intrat în careu și a trimis pe lângă Lazăr pentru 1-0! Focșănenii au revenit în atac, au lăsat apărarea rarefiată, ia romașcanii, jucând cu mingi lungi, în adâncime, au fost aproape de gol în minutul 17, când mingea șutată puternic din careul oaspeților l-a lovit în cap pe Săpunaru și Lazăr a scăpat de emoții. CSM Focșani 2007 a continuat jocul de pase dus spre poarta romașcanilor, și în minutul 24 Lupu a fost faultat la marginea careului de 16 metri. Din lovitura liberă care a urmat, Dorinel Popa a trimis mingea în transversală! Apoi, pe fondul dominării exercitate de oaspeți, au fost aproape de gol Manu și Pădineanu, în minutele 26 și 27. În minutul 32, o fază de atac prelungită la marginea careului CSM Roman a rămas fără efect pentru că focșănenii nu au reușit să tragă la poartă! În minutul 38, Pădineanu din careu, a șutat în blocajul advers, dar marea situație de gol a finalului de repriză a fost a gazdelor: în minutul 44, Țapu a primit mingea în careu, a înțepat-o cu șpițul, Lazăr, pe fază, a respins iar Florean a reluat peste!
Primul sfert de oră al părții a doua a meciului a fost al gazdelor care l-au pus la încercare pe Lazăr în minutele 47, 48 și 60. În minutul 62, Florean, lansat de Mădălin Popa a pătruns în careu și a marcat pentru 2-0!
Oaspeții au mutat jocul în terenul advers, Predoiu a primit pe stânga de la Duca în minutul 69, a intrat în careu și a șutat, mingea a lovit bara și s-a dus afară! Un minut mai târziu, Pădineanu a pătruns în careu și la 10 metri de poartă  un fundaș advers a făcut alunecare cu tălpile în față și i-a luat mingea. Oaspeții au cerut penalty, dar centralul a lăsat jocul să curgă. Ultima mare situație de gol a fost a focșănenilor în minutul 76, când șutul lui Săpunaru din careu a dus mingea pe lângă poarta unui Băiceanu rămas țintuit!
De la gazde, Țapu a primit al doilea cartonaș galben și, implicit roșu,în minutul 76.
În etapa următoare, sâmbătă, 11 noiembrie, CSM Focșani 2007 va juca acasă cu AFK Csikszereda Miercurea Ciuc.                

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter