CSM Focșani 2007

Urmărește CSM Focșani 2007               

Fotbal, Liga a III-a, CSM Focșani 2007 – Sporting Liești 1-1 (0-0)

dsc_0101Formația CSM Focșani 2007: Lazăr – Dediu, Parlac, Nistor (77 Remus Popa), Mihai – Lupu (65dsc_0227 Manu), Duca (48 Zaharia), Dorinel Popa (46 Negoescu), Pădineanu – Predoiu, Pasăre.
CSM Focșani 2007 a încheiat, sâmbătă, 25 noiembrie, turul campionatului Ligii a III-a la fotbal, cu meciul disputat pe Milcovul cu Spoting Liești. Pentru a încheia turul cu un scor favorabil, focșănenii au început în forță și în minutul 6 Lupu a centrat din lovitură de colț, Parlac a reluat cu capul din șase metri însă mingea s-a dus pe direcția portarului advers.În minutul 19, Lupu l-a lansat pe Pasăre care s-a dus la colțul careului mare, în dreapta a șutat în colțul lung, dar mingea aproape a șters stâlpul din dreapta lui Vădeanu! În minutul 25, Pădineanu a intrat în dribling în careul adversarilor, a fost faultat însă centralul partidei i-a dat cartonaș galben pentru simulare! În minutul 30, Pasăre i-a pasat lui Predoiu care, fără preluare, a șutat razant cu transversala, același Predoiu trimițând puțin mai târziu, cu capul pe lângă dsc_0113poartă  după centrarea lui Lupu! În minutul 40, Pasăre a întrat în careu până aproape de poartă și a trimis puțin pe lângă poartă din unghi închis. În minutul 44, o fază de atac prelungită în careul oaspeților s-a încheiat tot fără gol, deși la ultima pasă Claudiu Mihai a avut o situație foarte bună pentru a trimite mingea în poarta Lieștiului. Oaspeții au avut o foarte bună șansă de gol în minutul 23 când mingea reluată cu capul de Constantinescu a trecut foarte aproape de bara porții lui Lazăr.
La pauză s-a intrat cu 0-0, dar în minutul 47 a venit primul gol, al meciului: după o lovitură liberă de pedsc_0236 partea dreaptă a atacului oaspeților, mingea a ajuns la Munchiu care a șutat fără preluare de la 25 de metri și s-a făcut 0-1. Câteva minute, focșănenii au acuzat lovitura și oaspeții au preluat inițiativa.
Din minutul 60 echipa Focșaniului a început un forcing din care a rezultat o bară, după șutul lui Predoiu, și mai multe alte faze de gol la poarta lui Vădeanu. În minutul 80, lieștenii au faultat la 25 de metri lateral dsc_0220stânga, Negoescu a bătut lovitura liberă, unul dintre fundașii Sporting-ului a respins cu mâna în careu și a urmat penaltyul! Pasăre a șutat puternic pe jos, în dreapta portarului și a egalat: 1-1! Până la final focșănenii au forțat victoria, lieștenii au făcut antijoc și meciul s-a încheiat cu un egal ce nu a fost în acord cu superioritatea focșănenilor care au rispit și în acest meci o mulțime de ocazii de gol!
CSM Focșani 2007 a încheiat turul campionatului pe locul al zecelea al clasamentului.
 

Facebook
WhatsApp
Twitter