Urmărește CSM Focșani 2007

Fotbal Liga a III-a –CSM Focșani 2007 – Foresta Suceava 1-0 (0-0)

Formații
CSM Focșani 2007: Dogaru – Săpunaru, Salaoru, Beșa, Mihai – Manu, Lupu, Negoescu (83 Chivu), Pădineanu (60 Budeanu) – Pasăre (80 Remus Popa), Predoiu.
Foresta Suceava: Niga – Onofraș, Seven, Mateciuc, Nguyen – Celeadric, Rigoni, Parouty, Artenie – Roman,. Grumezescu. Rezerve: Bovadiila, Beldiman, Ionescu.
CSM Focșani 2007 a câștigat sâmbătă, 8 septembrie, pe Milcovul, partida jucată în compania Forestei Suceava.
Meciul a început cu zece minute de presiune constantă a sucevenilor în jumătatea gazdelor, fără însă a apărea vreun pericol iminent la poarta apărată de Dogaru. În minutul 12, CSM 2007 a primit o lovitură liberă de la 25 de metri, bătută bine de Claudiu Mihai, dar mingea a trecut puțin pe lângă stâlpul din stânga lui Niga.
La cealaltă poartă, în minutul 21, Salaoru a intervenit salvator și a blocat șutul lui Roman. În minutul 29, Manu a croșetat pe dreapta, a intrat spre centru și a șutat cu stângul, dar mingea a trecut pe lângă bară, aproape de vinclul porții Forestei. În minutul 36, Celeadric de la oaspeți a primit al doilea cartonaș galben pentru fauturi repetate și a fost eliminat.
Repriza a doua a aparținut în totalitate CSM Focșani 2007, care și-a creat ocazii după ocazii, risipte de jucătorii săi ori neutralizate de George Niga. În minutul 46, Predoiu a trimis cu capul pe lângă bară, la fel cum avea să o facă și Pasăre în minutul 51, după cornerul bătut de Lupu. În minutul 70, Manu a șutat din zonă centrală și a respins portarul, imediat Predoiu a reluat cu capul și a respins un fundaș, mingea a venit la 3 metri în fața porții de unde Beșa a lobat, dar peste transversală. Apoi, Săpunaru a driblat pe dreapta de două ori și a ajuns față în față cu Niga care a respins miraculos, în minutul 83 Predoiu i-a trimis în centru lui Budeanu al cărui șut a dus mingea pe lângă bară iar în minutul 84 Remus Popa s-a înălțat, dar mingea reluată cu capul s-a dus peste tranversală. Inevitabilul gol a apărut în minutul 85 când Budeanu a insistat și a ajuns mingea la linia de fund, a centrat din cădere până la Lupu, aflat nemarcat la 14 metri. A urmat lovitură de cap cu care căpitanul Focșaniului a plasat migea în dreapta lui Niga și golul victoriei focșănene: muncită, frumoasă meritată!
CSM Focșani 2007 va juca marți, 11 septembrie, de la ora 16,30, pe Milcovul, în Cupa României, cu Sporting Liești.
Fotografia postată de CSM Focșani 2007 oficial.
Fotografia postată de CSM Focșani 2007 oficial.
Fotografia postată de CSM Focșani 2007 oficial.
Fotografia postată de CSM Focșani 2007 oficial.
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn