CSM Focșani 2007

Urmărește CSM Focșani 2007               

Fotbal Liga a III-a, CSM Focșani 2007 – CSM Pașcani 2-1 (1-0)

dsc_0161Formația CSM Focșani 2007: Apenciucesei – Dediu (71 Duca), Parlac, Beșa, Mihai – Săpunaru, Lupu, dsc_0297Valentin Ion (70 Remus Popa), Zaharia (85 Budeanu) – Pasăre, Manu.
Meciul s-a disputat sâmbătă, 14 octombrie, pe stadionul Milcovul.
CSM Focșani 2007 a început cu o primă ocazie de gol la poarta oaspeților: în primul minut Pasăre a intrat în viteză pe stânga, a centrat, dar Săpunaru a întârziat să pună piciorul la minge și a fost devansat de un apărător al oaspeților care a îndepărtat pericolul. Imediat pășcănenii au avansat cu liniile spre careul Focșaniului și în minutul 10, după o lovitură de colț, au avut o mare șansă de gol, anulată dedsc_0327 intervenția lui Mihai care, excelent plasat, a respins de la o palmă de linia porții! Fotbaliștii antrenați de Vasile Burgă și Adrian Toma au reacționat și, în minutul 16, după un corner bătut excelent de Lupu, Săpunaru a reluat cu capul din mijlocul careului, dintre cinci adversari, și a deschis scorul: 1-0! Focșănenii au fost aproape de gol în minutul 32, când Manu a centrat ideal pentru Pasăre care din mijlocul careului, nemarcat, a reluat cu capul, dar mingea s-a dus peste transversală. În minutul 34, Lupu a trimis din lovitură de colț, atacanții gazdelor au șutat de trei ori consecutiv din câțiva metri de poartă, dar mingea a fost îndepărtată din zona periculoasă!
Partea a doua a jocului a început ca și prima, cu dominare focșăneană și în minutul 50, Mihai a șutat frumos din lovitură liberă de la 22 de metri, însă portarul oaspeților a rdsc_0210espins, iar în minutul 52, după o lovitură de colț mingea a ajuns la Zaharia care a reluat în portarul Pașcaniului, ieșit în față. Un minut mai târziu, mingea șutat cu efect de Manu a lovit bara în interior și a revenit în teren! În minutul 61, Zaharia l-a văzut pe Drăgan ieșit din poartă, a lobat de la 18 metri, dar mingea a lovit transversala! Ocaziile s-au răzbunat și în minutul 62 Pătrașcu a șutat lung, în diagonală, mingea a trecut peste Apenciucesei, surprins și a căzut în plasă: 1-1! Focșănenii au continuat presiunea la poarta Pașcaniului, Pasăre a scăpat spre gol, dar și-a închis unghiul și a fost blocat în minutul 75. Golul victoriei a venit, totuși, mai mult decât meritat, în minutele de prelungiri: un nou fault în fața careului oaspeților a adus lovitura liberă din care, de la 25 de metri, Mihai a transformat impecabil: 2-1! Au urmat meleul bucuriei gazdelor și fluierul de final al unui meci în care focșănenii au risipit, din nou, o mulțime de ocazii din care ar fi putut marca!
În etapa următoare, CSM Focșani va juca în deplasare, la Avântul Valea Mărului.

Facebook
WhatsApp
Twitter