CSM Focșani 2007

Urmărește CSM Focșani 2007               

Fotbal Liga a III-a, CSM Focșani 2007 – CSM Pașcani 2-1 (1-0)

dsc_0161Formația CSM Focșani 2007: Apenciucesei – Dediu (71 Duca), Parlac, Beșa, Mihai – Săpunaru, Lupu, dsc_0297Valentin Ion (70 Remus Popa), Zaharia (85 Budeanu) – Pasăre, Manu.
Meciul s-a disputat sâmbătă, 14 octombrie, pe stadionul Milcovul.
CSM Focșani 2007 a început cu o primă ocazie de gol la poarta oaspeților: în primul minut Pasăre a intrat în viteză pe stânga, a centrat, dar Săpunaru a întârziat să pună piciorul la minge și a fost devansat de un apărător al oaspeților care a îndepărtat pericolul. Imediat pășcănenii au avansat cu liniile spre careul Focșaniului și în minutul 10, după o lovitură de colț, au avut o mare șansă de gol, anulată dedsc_0327 intervenția lui Mihai care, excelent plasat, a respins de la o palmă de linia porții! Fotbaliștii antrenați de Vasile Burgă și Adrian Toma au reacționat și, în minutul 16, după un corner bătut excelent de Lupu, Săpunaru a reluat cu capul din mijlocul careului, dintre cinci adversari, și a deschis scorul: 1-0! Focșănenii au fost aproape de gol în minutul 32, când Manu a centrat ideal pentru Pasăre care din mijlocul careului, nemarcat, a reluat cu capul, dar mingea s-a dus peste transversală. În minutul 34, Lupu a trimis din lovitură de colț, atacanții gazdelor au șutat de trei ori consecutiv din câțiva metri de poartă, dar mingea a fost îndepărtată din zona periculoasă!
Partea a doua a jocului a început ca și prima, cu dominare focșăneană și în minutul 50, Mihai a șutat frumos din lovitură liberă de la 22 de metri, însă portarul oaspeților a rdsc_0210espins, iar în minutul 52, după o lovitură de colț mingea a ajuns la Zaharia care a reluat în portarul Pașcaniului, ieșit în față. Un minut mai târziu, mingea șutat cu efect de Manu a lovit bara în interior și a revenit în teren! În minutul 61, Zaharia l-a văzut pe Drăgan ieșit din poartă, a lobat de la 18 metri, dar mingea a lovit transversala! Ocaziile s-au răzbunat și în minutul 62 Pătrașcu a șutat lung, în diagonală, mingea a trecut peste Apenciucesei, surprins și a căzut în plasă: 1-1! Focșănenii au continuat presiunea la poarta Pașcaniului, Pasăre a scăpat spre gol, dar și-a închis unghiul și a fost blocat în minutul 75. Golul victoriei a venit, totuși, mai mult decât meritat, în minutele de prelungiri: un nou fault în fața careului oaspeților a adus lovitura liberă din care, de la 25 de metri, Mihai a transformat impecabil: 2-1! Au urmat meleul bucuriei gazdelor și fluierul de final al unui meci în care focșănenii au risipit, din nou, o mulțime de ocazii din care ar fi putut marca!
În etapa următoare, CSM Focșani va juca în deplasare, la Avântul Valea Mărului.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter