Urmărește CSM Focșani 2007

Fotbal – CSM Focșani 2007, victorie acasă și înfrângere în deplasare!

dsc_1402• Sâmbătă, 5 august, 2-1 cu Olimpia Rîmnicu Sărat și 2-4 cu Avântul Valea Mărului!
Echipele CSM Focșani 2007 au jucat, sâmbătă, 5 august, două meciuri: pe Milcovul a venit Olimpia Rîmnicu Sărat, iar la Valea Mărului, focșănenii au jucat cu Avântul.
A fost o zi cu o victorie și o înfrângere în fața două bune formații de Liga a III-a.
CSM Focșani 2007 – Olimpia Rîmnicu Sărat 2-1 (1-1)
Formația Focșaniului: Lazăr – Dediu, Panaite, Beșa, Mihai – Lupu, Dorinel Popa, Lupu, Manu – Remus Popa, Negoiță (60 Tîrcă).
Antrenor, Vasile Burgă
A marcat pentru CSM 2007 Ștefan Lupu în minutele 10 și 61.
dsc_0018Ultima partidă de verificare a nivelului de pregătire al focșănenilor înaintea primului joc oficial al sezonului – cel din Cupa României, de la Ianca, a fost dominat în bună măsură de gazde, care au și deschis scorul în minutul 10, prin Ștefan Lupu care a primit mingea în dreapta, a intrat în careu și-a fixat adversarii și, cu calm, a trimis în colțul scurt, în plasă: 1-0! La prima acțiune a rîmnicenilor de după deschiderea scorului, după o lovitură de colț, din respingerea gazdelor Bălan, nemarcat în careu, a egalat: 1-1! În minutul 30, Claudiu Mihai a șutat formidabil, cu dreptul, în diagonală, mingea a lovit încheietura barelor și a ieșit afară! Cinci minute mai târziu, un contraatac al râmnicenilor l-a dus pe Bălan față în față cu Apenciucesei. Puștiul din poarta focșănenilor a avut o intervenție excepțională cu care a respins, evitând golul!
În repriza a doua, mai buni au fost focșănenii care au marcat golul victoriei în minutul 61, când dsc_1435Ștefan Lupu a primit mingea pe stânga a intrat în careu până aproape de bară, cu fundașul talonându-l, a trimis portarul advers în stângă și a plasat mingea în dreapta acestuia: 2-1, gol de fotbalist!

Avântul Valea Mărului – CSM Focșani 2007 4-1 (1-0)
Formația Focșaniului: Lazăr – Mitală (46 Adrian Toma), Nistor, Parlac, Săpunaru – Valentin Ion, Negoescu (6 Pascu), Zaharia, Budeanu – Pădineanu, Pasăre. A mai jucat Alexandru Duca.
Antrenor, Adrian Toma
Până la pauză, gazdele au înscris o dată. În repriza a doua, în urma a trei erori personale ale focșănenilor, scorul a ajuns la 4-0, dar finalul de joc le-a aparținut oaspeților care au înscris de două ori, prin Valentin Ion. Însă în prima repriză CSM Focșani 2007 avusese trei mari ocazii de gol, rămase nefinalizate.
Miercuri, 9 august, în Cupa României – Viitorul Ianca, meciul urmând să se dispute de la ora 17,30, în deplasare.
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn