Urmărește CSM Focșani 2007

Fotbal – CSM Focșani 2007 a reluat pregătirea pentru ediția de campionat 2017-2018!

Echipa de fotbal seniori a CSM Focșani 2007 a început pregătirea pentru ediția de campionat 2018-2019, luni, 9 iulie, la stadionul Milcovul. La primul antrenament s-au prezentat portarii Gabiel Lazăr, Robert Dogaru și Alexandru Apenciucesei și jucătorii de câmp Sorin Săpunaru, Cătălin Dediu, George Petrescu, Bogdan Panaite, Ionuț Salaoru, Florinel Beșa, Ionuț Parlac, Ionuț Nistor, Claudiu Mihai, Ionuț Manu, Ștefan Lupu, Iulian Negoescu, Emilian Chivu, Marius Pascu, Constantin Budeanu, Alexandru Duca, Ștefan Pădineanu, Remus Popa, Mădălin Predoiu, Cosmin Pasăre.
Nu mai fac parte din lot Dan Negoiță și Alexandru Zaharia.
În pregătiri cu echipa de seniori se află și juniorii Alexandru Lăudatu și Andrei Paizan. Ce doi fac parte din lotul de zece jucători care fac parte din parteneriatul semnat între CSM Focșani 2007 – LPS Focșani. Antrenorii Vasile Burgă și Adrian Toma au optat în acest moment pentru Lăudatu și Paizan care, dacă vor putea face față rigorilor meciurilor de seniori vor fi folosiți în jocurile CSM Focșani 2007, așa cum mi-a precizat antrenorul Vasile Burgă.
Antrenamentele vor avea loc de luni până vineri, între orele 17,30 – 19,30 la stadionul Milcovul iar sâmbăta, dimineața.
A fost stabilit un program dens de jocuri de pregătire, în regim de miercuri-sâmbătă, cu primele amicale programate începând de săptămâna viitoare: miercuri, 18 iulie, la Liești, cu Sporting urmând ca sâmbătă, 21 iulie, lieștenii să vină să joace pe Milcovul. Miercuri, 25 iulie, este convenit un meci la Bacău cu Aerostar, iar sâmbătă, 28 iulie, pe Milcovul cu proaspăt divizionarii de Liga a II-a. Datele de disputare a cestor meciuri vor putea fi modificate funcție de tragerea la sorți a programului Ligii a II-a. La 1 august, miercuri, este prevăzut un joc de pregătire cu CSM Rîmnicu Sărat, în deplasare, iar sâmbătă, 4 august CSM Focșani și formația din Rîmnicu Sărat se vor întâlni pa Milcovul. Pentru 8 august este programat jocul de la Buzău, cu Metalul, sau de la Pașcani, cu CSM iar sâmbătă, 11 august, întâlnirea CSM Focșani 2007 – Metalul Buzău. În ziua de 15 august, focșănenii vor juca la Chiscani, cu Sportul, meciul fiind condiționat și de programarea meciurilor din Cupa României, urmând ca sâmbătă, 18 august, să se dispute ultimul amical de dinaintea începerii campionatului, CSM Focșani 2007 – Sportul Chiscani.
Fotografia postată de CSM Focșani 2007 oficial.
Fotografia postată de CSM Focșani 2007 oficial.
Fotografia postată de CSM Focșani 2007 oficial.

 

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn