Urmărește CSM Focșani 2007

Fotbal – CSM Focșani 2007 a început pregătirea pentru retur!

Echipa de fotbal seniori a CSM Focșani 2007 s-a reunit, ieri, 21 ianuarie, de la ora 15,30, la Stadionul Milcovul, pentru începerea pregătirilor în vederea sezonului de primăvară. La prima ședință de pregătire au venit toți jucătorii din lotul cu care s-a încheiat turul campionatului Ligii a III-a. Nu au venit la întâlnire Alexandru Duca și Constantin Budeanu, care au plecat de la echipă dinainte de ultimele etape din toamnă. Conducerea echipei și a secției de fotbal a renunțat la serviciile jucătorilor Ionuț Nistor, Emilian Chivu și Florinel Beșa, optând așa cum mi-a spus antrenorul Vasile Burgă, ”pentru întinerirea masivă a lotului”. A revenit la echipă Liviu Tîrcă, pe care cei doi antrenori îl vor distribui în rol de fundaș central, și juniorii Marius Bătrînu, mijlocaș, născut în 2003, Cătălin Drumea, fundaș central, născut în 2003, Andrei Apenciucesei, atacant, născut în 2001. Toți trei sunt jucători talentați, componenți ai echipelor de juniori republicani ale CSM Focșani 2007 înființate în vara lui 2018, după o acțiune de selecție care a avut loc în întreg județul. S-a transferat la CSM Focșani 2007 un alt fotbalist cu talent și calități demonstrate inclusiv în meciurile de seniori, Andrei Paizan, care se afla în lotul echipei mari în virtutea protocolului de colaborare din clubul municipalității și LPS Focșani. A venit și un jucător de 23 de ani, din Italia, Andrei Sterian, care este mijlocaș.
Echipa se va pregăti la Focșani până la finalul acestei luni iar între 1 și 10 ferbuarie va fi în cantonament la Covasna, ca și în iarna trecută.
Conducerea echipe a stabilit și un bogat program de jocuri amicale: 7 febuarie, cu KSE Târgu Secuiesc; 10 februarie, cu Viitorul Curița; la 13 februarie, cu Metalul Buzău; la 16 februarie, cu Sporting Liești; la 20 februarie, cu Sportul Chiscani; la 23 februarie, cu Universitatea Dunărea de Jos.
Toate meciurile de pregătire vor fi jucate în deplasare pentru a proteja terenurile 1 și 2, aflate în refacere.
Fotografia postată de CSM Focșani 2007 oficial.
Fotografia postată de CSM Focșani 2007 oficial.
Fotografia postată de CSM Focșani 2007 oficial.
Fotografia postată de CSM Focșani 2007 oficial.
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn