Urmărește CSM Focșani 2007

Fotbal – Andrei Paizan a semnat contractul cu CSM Focșani 2007!

Andrei Paizan, talentatul fotbalist născut în 2002, produs al CTF Juventus Focșani și care a mai jucat pentru Ceahlăul Piatra Neamț, Dinamo București, Sporting Junior Vaslui și LPS Focșani a semnat, astăzi, 31 ianuarie 2019, un contract de jucător cu CSM Focșani 2007. La semnarea contractului au fost de față Andrei, președintele secției de fotbal a CSM 2007, Gheorghe Căldare Moldovan și directorul CSM Focșani 2007, profesorul Viorel Ciubotaru.
Andrei, care este impresariat de Ana Maria Prodan a fost însoțit de tatăl său, cel care l-a inițiat în fotbal, profesorul Viorel Paizan.
Contractul a fost semnat pentru perioada până în iunie 2021.
Directorul Viorel Ciubotaru i-a urat lui Andrei să muncească pentru a-și împlini talentul și să aibă o carieră de mare jucător. Iar președintele secției de fotbal, Gheorghe Căldare Moldovan, a apreciat că tânărul fotbalist are posibilitatea ca la CSM 2007 să crească în exprimarea fotbalistică prin joc și pregătirea care să-i asigure un loc de titular. Pentru echipă este un câștig – și ca vârstă și pentru că poate fi o soluție bună în zona de mijloc.
Andrei Paizan este un fotbalist cu character și plin de calități – talent, seriozitate, răutate bună în joc, ingeniozitate, execuții cu ambele picioare. Prin Muncă se poate impune repede în formula de joc a seniorilor CSM 2007, poate crește în valoare și să devină un nume important fotbal!
Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, stând jos şi interior
Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, stând jos şi interior
Este posibil ca imaginea să conţină: 3 persoane, oameni stând jos
Este posibil ca imaginea să conţină: 3 persoane, oameni în picioare

13

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn