Urmărește CSM Focșani 2007

Fotbal amical – CSM Focșani 2007 – Metalul Buzău 1-3 (1-1)

Formații
CSM Focșani 2007: Apenciucesei (30 Dogaru) – Săpunaru, Panaite, Parlac, Mihai – Manu, Lupu, Salaoru, Duca – Remus Popa, Pasăre.
În repriza a doua au jucat: Dogaru (60 Lazăr) – Dediu, Nistor, Parlac, Petrescu –
Manu, Budeanu, Pascu, Paizan – Predoiu, Popa.
Antrenori, Vasile Burgă și Adrian Toma

Metalul Buzău: Toader – Badea, Nedelcu, Mircea Popescu, Spătaru, Răileanu, Stan, Manea, Bardaș, Iacob, Lungoci. Rezerve: Răzvan Popescu, Benga, Mihai, Roman, Păun, Radu.
Antrenori – Valentin Stan, principal, Ștefan Leu și Vasile Leu, secunzi.
Echipa de seniori a Focșaniului a jucat, sâmbătă, 11 august, un nou meci de pregătire, pe Milcovul. Focșănenii au evoluat în maniera lor obișnuită, cu construcție elaborată, pornită de la portar, până la crearea situațiilor ce pot fi finalizate cu gol. Cu Pașcaniul, au reușit să înscrie de trei ori și să câștige. Cu Metalul Buzău, evoluția focșănenilor a fost similară, cu excepția finalizării, fază a jocului în care au ratat copios! Iar apărarea le-a oferit oaspeților un autogol și o lovitură de pedeapsă!
Oaspeții au deschis scorul prin autogolul lui Panaite din minutul 12. A egalat Pasăre, minutul 35: Săpunaru i-a pasat în centru lui Remus Popa, care a fost faultat în momentul șutului, iar Pasăre a transformat penaltiul acordat corect de centralul Octavian Bucătaru. Buzoienii au marcat în minutul 79 golul de 1-2 prin Răileanu care a transformat un penalty iar în minutul 85, Lungoci a dus scorul la 1-3.
CSM Focșani 2007 va juca miercuri, 15 august, de la ora 17,30, pe stadionul Milcovul, cu KSE Tîrgu Secuiesc, în Cupa României.
Fotbal juniori, duminică, 12 august
– CSM Focșani 2007 U 19 – LPS Galați U 19 2-2 (2-2)
– CSM Focșani 2007 – LS Galați U 17 0-7 (0-3)
Fotografia postată de CSM Focșani 2007 oficial.
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn