Urmărește CSM Focșani 2007

Festivalul „Șah în Școală și în Mall – Ploiești Shopping City” la șah rapid a avut loc duminică, 18 februarie, la Ploiești.

ȘAH♟️
✅ Grecu Yannis-Raphael și Călin Costică-Alexandru de la CSM Focșani 2007, câștigători la Festivalul „Șah în Școală și în Mall – Ploiești Shopping City”❗
ℹ️ Festivalul „Șah în Școală și în Mall – Ploiești Shopping City” la șah rapid a avut loc duminică, 18 februarie, la Ploiești.
La întrecere au luat startul 189 de șahiști juniori legitimați și nelegitimați. Competiția s-a desfășurat pe patru grupe: Turneul A – jucători legitimați din ciclul gimnazial și liceal (omologat FIDE), Turneul B – jucători legitimați din ciclul primar și grădiniță (omologat FIDE), Turneul C – jucători nelegitimați din ciclul gimnazial și liceal, Turneul D – jucători nelegitimați din ciclul primar și grădiniță, în sistem elvețian pe parcursul a 6 runde, 10 min+5 sec/ mutare pentru fiecare jucător.
Organizatorii – Ploiești Shopping City, Grupul Observatorul Prahovean, CS Gambitul Damei Iași, Asociația Județeană de Șah Prahova și Clubul Sportiv Universitar Ploiești – au oferit premii primilor clasați, dar și pe diferite categorii de joc.
🤍💙 Sportivii de la CSM Focșani 2007 au obținut următoarele rezultate:
La Turneul A:
– Grecu Yannis-Raphael, locul I clasele VII-VIII, cu 4 puncte;
– Călin Costică-Alexandru, locul I clasele IX-XII, cu 4 puncte;
– Călin Ionel-Dragoș, locul 11 în clasamentul general, cu 3,5 puncte.
La Turneul B:
– Ailincuței David-Constantin a acumulat un total de 2,5 puncte.
🔴 Președintele secției de șah a CSM Focșani 2007, Elena-Adelaida Isac:
„Copiii și juniorii secției de șah a CSM Focșani 2007 participă constant în competițiile interjudețene, la care se fac remarcați datorită rezultatelor obținute. Menționez faptul că, în perioada 14-18 februarie, la Oradea a avut loc un concurs internațional cu prezență numeroasă, la care Adelin-Ștefan Dăscălescu și Darius-Cristian Pană au fost prezenți și au reprezentat cu onoare județul Vrancea.
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn