CSM Focșani 2007

Urmărește CSM Focșani 2007               

Festivalul de minihandbal din Polivalentă – succes de participare şi organizare!

DSCN5191Peste 300 de copii de la 13 cluburi din ţară s-au întrecut, astăzi,DSCN5193 la Focşani!

Festivalul de minihandbal „Moş Nicolae”, organizat de CSM Focşani 2007, prin profesorii Laurenţiu Manu şi Relu Stan, a adus în Sala Polivalentă, astăzi, în zi de mare sărbătoare creştină, peste 300 de copii născuţi în 2006 şi mai mici, de la 13 cluburi, care au generat o frumoasă DSCN5187sărbătoare a handbalului! A fost culoare, exuberanţă, au fost jocuri spectaculoaseDSCN5204, cu multe reuşite tactice şi tehnice şi, mai cu seamă, cu mulţi copii care au arătat talent şi multă determinare în tot ceea ce au făcut pe teren. Au venit echipe de băieţi, de fete ori mixte, din Bucureşti, Tulcea, Bacău, Ploieşti, Buhuşi, Piatra Neamţ, Galaţi. Au fost şi (doar) două echipe din Focşani. Au venit să asiste la DSCN5181competiţie profesorul Lucian Tucan, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Handbal, Daniel Gongu, directorul DJTS Vrancea, Marian Rădulescu, directorul CSM Focşani 2007, doi dintreDSCN5179 componenţii formaţie de handbal seniori a CSM Focşani 2007 – Robert-Andrei Năstăsie şi Alexandru Gramatic.

CSM Focşani, care a suportat toate cheltuielile pentru organizarea şi desafăşurarea festivalului, a oferit DSCN5177echipelor participante diplome iar copiilor, consistente pachete cu dulciuri. A fost foarte important spirijinul acordat de ISU Vrancea, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi şi Poliţia Locală

Oaspeţii de ieri ai Focşaniului mini-handbalistic s-au declarat încântaţi că au putut participa la o astfel de competiţie, ce se dovedeşte a fi foarte utilă şi pentru copii şi pentru profesorii lor.

Facebook
WhatsApp
Twitter