Urmărește CSM Focșani 2007

Echipa de fotbal a CSM Focșani 2007 are o nouă conducere tehnică!

Comunicat de presă
Echipa de fotbal a CSM Focșani 2007 are o nouă conducere tehnică!
Antrenorii Vasilică Burgă și Adrian Toma și CSM Focșani 2007 nu mai au relații contractuale cu CSM Focșani 2007.
La începutul perioadei de pregătiri pentru viitorul campionat, conducerea clubului le-a acordat credit pentru a continua să antreneze echipa de fotbal de Liga a III-a care are ca obiectiv promovarea în Liga a II-a, însă antrenorii Vasilică Burgă și Adrian Toma au refuzat să semneze noi contracte nefiind de acord cu unele clauze contractuale: asumarea obiectivului ca echipa să se afle pe primul loc sau la cel mult trei puncte de prima clasată, obligația de a prezenta rapoarte de activitate săptămânale, prevederile capitolului referitor la forța majoră. Antrenorii Vasilică Burgă și Adrian Toma au solicitat o perioadă de opt etape în care să nu funcționeze clauza referitoare la primul loc sau trei puncte de prima clasată, solicitare cu care conducerea clubului nu a fost de acord.
În acest condiții conducerea clubului s-a văzut nevoită să renunțe la serviciile antrenorilor Vasilică Burgă și Adrian Toma.
CSM Focșani 2007 mulțumește celor doi antrenori pentru activitatea din perioada în care au antrenat echipa de seniori a clubului.
Pregătirea echipei de fotbal va fi asigurată de antrenorii Marius Bratu – principal, și Mircea Lazăr, secund.

Director,
Viorel Ciubotaru
7 august 2019
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn